UCAM Múrcia - FC Barcelona Lassa: Lluitaran pel sisè triomf consecutiu

Després de superar el Zalgiris a l’Eurolliga, els de Bartzokas disputen a Múrcia el segon partit de la setmana en menys de 48 hores

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 18.30 h i en directe per Movistar+, l’UCAM Múrcia, un dels equips més perillosos de la Lliga Endesa al seu pavelló. Els de Bartzokas, doncs, buscaran la sisena victòria en competició domèstica per continuar liderant el campionat i encarar de la millor manera la pròxima setmana, en la qual disputarà tres partits. A Múrcia caldrà estar els 40 minuts ben atents per poder superar l’equip local.

El rival

Compta amb grans jugadors i una plantilla profunda. Dirigits des de la banqueta per Oscar Quintana, el seu líder a pista és Facundo Campazzo. El base argentí dirigeix les operacions d’un conjunt que té en els exteriors Llompart, Baron, Benite, Pocius, Soko i Rojas, jugadors molt físics i amb bon llançament exterior. A més, al joc interior, Faverani, Radovic, Delía i Antelo posseeixen característiques diferents que fan l’equip molt imprevisible. Aquesta temporada també disputen l’Eurocup, fet que fa pressuposar el gran nivell de l’equip murcià.

El Barça

Ha viatjat a Múrcia amb els joves Stefan Peno i Pol Figueras, del Barça B, i també amb Jonathan Holmes, que debutarà en Lliga Endesa al Palau dels Esports. Els de Bartzokas, que han guanyat cinc duels seguits entre Eurolliga i Lliga Endesa, volen continuar amb aquest ritme, i són conscients que hauran de lluitar cada pilota per aconseguir el triomf en una pista en què el Barça, tot i patir, no perd des de l’any 2008.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut