El Barça cedeix al final contra el Ciencias Fundación Cajasol (27 a 18)

Els blaugranes han anat la majoria del partit per davant en el marcador, però a falta de 20 minuts els locals han aconseguit remuntar i s’han endut la victòria

El Barça ha deixat escapar un partit que semblava ben encarat a la mitja part. De fet, en només 21 minuts els blaugranes ja dominaven per 0-10 gràcies a un cop de càstig de Noel Marx i un assaig de Pol Pla. En només sis minuts, però, els locals aconseguien empatar amb dos assajos consecutius (10-10). Però el Barça arribaria al descans amb avantatge gràcies a un nou encert de Noel Marx en un cop de càstig (10-13)

Les sensacions eren bones, amb un Barça que dominava el matx, que anava per davant en el marcador i que havia complicat molt la vida a la defensa andalusa. De fet, a l’inici de la segona meitat el Barça ampliava les distàncies amb un nou assaig, el segon de Pol Pla (10-18). La reacció local, però, no s’ha fet esperar, i el Ciencias Fundación Cajasol ha aconseguit un assaig als set minuts de la represa que deixava el marcador obert (15-18). Però, a falta de 20 minuts, el duel s’ha torçat per al Barça i els locals han aconseguit dos assajos consecutius més que han deixat  sentenciat l’enfrontament (27-18). La pròxima jornada, d’aquí a dues setmanes, el Barça rebrà l’Hernani CRE en un partit clau per als catalans, que continuen amb l’objectiu d’allunyar-se de les zones de descens.