L'activitat blaugrana del primer cap de setmana de novembre

L'activitat blaugrana del primer cap de setmana de novembre

El Clàssic de bàsquet, l’estrena de l’hoquei a la Lliga Europea i l’important partit a Sevilla marquen una nova jornada plena de compromisos

Els actes d’aquest cap de setmana per als diferents equips de l’Entitat comencen aquest divendres amb la disputa del duel del FCB Lassa de futbol sala a la pista del Burela. En una jornada en què destaca l’absència de partit per a la secció d’handbol a causa de l’aturada per compromisos de seleccions, aquest dissabte tindrem l’estrena europea del FCB Lassa d’hoquei patins al Palau Blaugrana amb la visita del Bassano italià.

El gruix de partits es concentren aquest diumenge. La disputa, al matí, del partit del Juvenil A de Gabri Garcia a Saragossa inaugura una diada que tindrà el seu nucli d’activitat a la tarda. El FCB Femení rep la visita del Tacuense poc abans que el Barça B s’enfronti a l’Eldense en terres alacantines. Un dels plats forts de la jornada es disputa a partir de les 18.30 hores al Palau Blaugrana, on el FCB Lassa de bàsquet es veurà les cares amb el Reial Madrid. El cap de setmana conclourà amb el partit del primer equip de futbol al Sánchez Pizjuán.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 4 de novembre

21.00 hores: CD Burela – FCB Lassa (futbol sala). Els blaugranes, després de tres triomfs consecutius a la competició, arriben al partit d’aquest divendres amb l’objectiu de continuar en la dinàmica positiva en què es troben immersos. El conjunt local, amb només tres punts, es troba a la part baixa de la classificació. 

Dissabte, 5 de novembre

19.00 hores: FCB Lassa – Bassano (hoquei patins). El conjunt de Ricard Muñoz farà la seva estrena a la Lliga Europea al Palau Blaugrana davant el conjunt italià. Ambdós equips es troben dins el grup B, juntament amb el Porto i el Merignac. Els blaugranes volen confirmar el seu bon moment de joc després de guanyar en les set primeres jornades de l’OK Lliga.

Diumenge, 6 de novembre

12.00 hores: Saragossa – Juvenil A. Després de l’empat a la darrera jornada contra el Mallorca, els blaugranes visiten el setè classificat amb la intenció de mantenir o incrementar els set punts d’avantatge respecte al seu immediat perseguidor a la taula classificatòria. La victòria al camp del Manchester City a la Youth League va assegurar el liderat i el consegüent accés als vuitens de final de la competició.

16.00 hores: FCB Femení – Tacuense. L’inici imparable de les noies entrenades per Xavi Llorens els ha portat a liderar el campionat després de vèncer tots els seus enfrontaments. Després de la contundent victòria en el derbi davant l’Espanyol (1-6), les blaugranes reben el conjunt de San Cristóbal de la Laguna (Tenerife), penúltim classificat amb només tres punts.

17.00 hores: Eldense – Barça B. El líder del grup III de Segona Divisió B visita el camp del cuer en una jornada en què els dos equips arriben al duel amb trajectòries totalment oposades. Mentre que els homes de Gerard López sumen 10 dels últims 12 punts en disputa i són el conjunt més anotador de la categoria, l’equip local es troba a la cua de la classificació i és l’equip que més gols ha encaixat.   

18.30 hores: FCB Lassa – Reial Madrid (bàsquet). El Clàssic d’aquest diumenge és un dels partits més esperats de la temporada. El FCB Lassa té la intenció –després de la victòria a Tel Aviv– d’atrapar els blancs a la classificació en un partit en què s’espera que el factor Palau ajudi a decantar la balança cap al costat blaugrana.

20.45 hores: Sevilla – FC Barcelona. El conjunt de Luis Enrique viatja per segon cop aquesta temporada al Sánchez Pizjuán després de vèncer a la Supercopa d’Espanya (0-2). Els blaugranes buscaran una nova victòria que els permeti afrontar amb tranquil·litat l’aturada per seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut