El golàs de Jennifer Hermoso contra el Twente

El golàs de Jennifer Hermoso contra el Twente

La davantera del FC Barcelona Femení ha obert el marcador del partit de Champions que s’ha jugat al Mini amb una acció de luxe

Un gol meravellós. Això és el que ha fet Jennifer Hermoso en el partit del Mini dels vuitens de final de la UEFA Women's Champions League, que ha servit per inaugurar el marcador (1-0). Ha arribat en el minut 9 del duel, en una jugada que ha començar amb una centrada de Leila. La madrilenya ha controlat de primeres amb la dreta, ha fet un barret amb l’esquerra sobre la visitant Onzia i, sense que caigués, ha engaltat l’esfèrica amb un xut potent que s’ha colat per l’escaire. Una acció d’alt nivell per tornar a demostrar la qualitat de la Pitxitxi de l’equip. Si no l’has vist, no te’l perdis!

El segon golàs en set dies

Fa quatre dies, el Femení ja va ser noticia per un altre golàs. La protagonista, en aquest cas, va ser Bárbara Latorre, que va tancar la golejada contra l’Espanyol (1-6) a la Lliga. La jugadora blaugrana va recollir la pilota al seu propi camp enganxada a la banda esquerra i es va dirigir directament cap a l’àrea. Pel camí va anar esquivant una a una totes les rivals que li sortien al pas. A la frontal, fins i tot, va arribar a aixecar-se de terra després de rebre una falta. Va recuperar la posició, va fer un últim retall i va definir al pal llarg per marcar el gol del partit i de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut