Descompte per al musical ‘Sugar, Ningú no és perfecte’

Descompte per al musical ‘Sugar, Ningú no és perfecte’

Del 17 de novembre fins al 8 de gener del 2017 a l’Eixample Teatre de Barcelona amb descompe per als socis. 16 € per a les funcions del 17 al 30 de novembre i 18 € per a la resta de funcions

‘Sugar’, el musical de Broadway basat en la pel·lícula de Billy Wilder ‘Ningú no és perfecte’ (‘Some like it hot’), arriba a partir del 17 de novembre a l’Eixample Teatre durant set úniques setmanes.

Guardonat amb el premi de la crítica 2015 com a millor musical de la temporada de Barcelona, ‘Sugar’ és una comèdia per a tots els públics que ens transporta a l’any 1929 a la ciutat de Chicago. Dos músics de jazz presencien la mort d’un mafiós i es veuen obligats a fugir de la ciutat. La seva única opció és fer-se passar per la Daphne i la Josephine i entrar a formar part d’una orquestra composta íntegrament per dones. En aquesta orquestra coneixeran la Sugar i es dirigiran a Miami escapant-se dels mafiosos que els persegueixen.

La producció de Som-hi Films que es veurà a l’Eixample Teatre de Barcelona està formada per quinze actors i cinc músics en directe, que la converteixen en un dels musicals més atractius d’aquest Nadal.

‘Some like it hot’, de Billy Wilder, és la comèdia per excel·lència del cinema nord-americà, guanyadora d’un Oscar i tres Globus d’Or. Aquesta pel·lícula protagonitzada per Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon es va traduir al castellà amb el títol de ‘Con faldas y a lo loco’; en català es va optar per utilitzar l’última frase de la pel·lícula: “Ningú no és perfecte”.

El més pur estil Broadway a Barcelona a l’Eixample Teatre!

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra ‘online’, en l'enllaç que apareix al final d'aquesta informació.

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Dades d’accés

Codi: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut