L’equip de presos de Quatre Camins s’entrena amb el filial

L’equip de presos de Quatre Camins s’entrena amb el filial

El FS Quatre Camins es desplaça a la Ciutat Esportiva per jugar un partit d’entrenament amb el Barça B

El passat mes d’abril el Barça B de futbol sala visitava la presó de Quatre Camins i disputava un partit d’entrenament contra un equip de reclusos. Aleshores Txus Lahoz, el manager esportiu de la secció, es va comprometre amb els presos que hi hauria un partit de tornada a la Ciutat Esportiva. I aquella promesa ha esdevingut una realitat.

L’equip de FS Quatre Camins, amb set reclusos, s’ha desplaçat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva per entrenar-se amb el Barça B. Dos dels presos repetien, Mario i Jordi,  i per a la resta era la primera vegada. Jonathan, Diego, Juanfran, Harold i Frank han viscut una experiència completament nova per a ells. També ha estat un aprenentatge per als joves del filial blaugrana. “Tothom apren d’aquesta experiència”, destaca Txus Lahoz, l’impulsor d’aquesta iniciativa. “Els reclusos s’evadeixen del seu dia a dia i els nostres jugadors entren en contacte amb una realitat molt diferent a la seva i prenen consciència de la seva situació privilegiada”, explica Lahoz.

El FS Quatre Camins disputa habitualment la lliga de Tercera Catalana, al grup 1. Són un dels millors equips de la lliga i per a ells ha estat un premi aquesta visita a la Ciutat Esportiva. “Els nois han al·lucinat amb les instal·lacions i s’han endut un gran record d’aquest dia”, explica Jordi Bartrés, tècnic d’esports de Quatre Camins. “Per a ells tenir aquest contacte directe amb un club com el Barça és una cosa molt especial i representa una motivació extra”, diu Bartrés. El de menys ha estat el resultat del partidet. Tothom ha sortit guanyant d’una experiència que, de ben segur, es tornarà a repetir en el futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut