Gerard López: “Volem confirmar la bona sensació de Lleida

Gerard López: “Volem confirmar la bona sensació de Lleida"

Nili, amb l’alta mèdica, és la gran novetat de la llista juntament amb els juvenils Cucurella i Mboula; cauen Dani Romera i Abeledo, per lesió

El Barça B continua al capdavant de la taula i aquest dissabte (18 hores / Barça TV i Esport 3) rep el CE l’Hospitalet al Mini. La temporada passada els riberencs es van emportar els tres punts per 1 a 3. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del partit.

Declaracions de Gerard López:

“A fora de casa t’has d’adaptar una mica més al que és la categoria; vindran camps molt difícils i de diferent superfície, i allà has de fer alguna variant, però a casa hem de ser nosaltres. Ve un partit important per confirmar la bona sensació de Lleida quant a victòria, quant a joc i, sobretot, amb la porteria a zero i eficàcia a dalt, que és el que estem tenint”.

“L’Hospitalet és un equip amb molta experiència i amb una plantilla nova. Perillosos a dalt, tot i haver guanyat pocs partits, tenen tres o quatre jugadors diferencials, sobretot a la zona d’atac. Al darrere han patit més i no han tingut tanta solidesa defensiva”.

“Els jugadors prefereixen ser primers que no pas segons o tercers. El que està clar és que des de la jornada 1 no hem deixat les places de play-off i això és l’objectiu que tenim, estar entre els quatre primers a final de Lliga”.

Nili, Cucurella i Mboula, grans novetats

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Borja López, Martínez, Gumbau, Sarsanedas, Xemi, Carbonell, Kaptoum, Paik, Perea, Mujica, Alfaro, Marc Cardona, Cucurella i Mboula. El defensa Nili ha rebut l’alta mèdica aquest divendres. Es perden el partit per lesió Varo, Tarín, i Abeledo i Dani Romera per molèsties musculars. A més, Fali i Moisés estan sancionats. Es queden fora de la convocatòria Vilanova, Marlon i Aleñá.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut