Funció especial del musical ‘Geronimo Stilton’ per a socis, directius i vips blaugrana

Funció especial del musical ‘Geronimo Stilton’ per a socis, directius i vips blaugrana

El Teatre Condal dedica al Barça la sessió del divendres 2 de desembre a les 19 hores, en què els socis gaudiran d’un preu reduït de 20 €

Els socis, directius i vips del FC Barcelona podran gaudir d’una funció especial de ‘Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical'’ el proper divendres 2 de desembre al Teatre Condal de Barcelona.

Aquesta promoció permet que els socis puguin assistir a aquesta sessió per un preu reduït de 20 €, tant els adults com els menors de 12 anys, exclosa la Stilton Experience.

Les seves entrades les poden adquirir al següent enllaç, amb l’usuari i contrasenya que s’exposen i cal optar per la modalitat Promoció especial.

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Geronimo Stilton, al Palau Blaugrana

Geronimo Stilton va estar present el passat diumenge 20 de novembre al partit de bàsquet que van jugar el Barça Lassa i l'Estudiantes al Palau Blaugrana. Durant el descans va saltar a la pista i va donar a conèixer el seu retorn al Teatre Condal i la jornada dedicada al barça i als seus socis el proper 2 de desembre.

Geronimo Stiltom va fer-se fotos amb els assistents i va dirigir-se a tots els espectadors amb les següents paraules: 

"Hola a tothom! Tenia moltes ganes de ser aquí amb tots vosaltres. He vingut perquè tinc una molt bona notícia per donar-vos! Recordeu que fa temps vaig estar a Barcelona fent un espectacle musical que es deia 'Viatge al Regne de la Fantasia?' I recordeu que ens ho vàrem passar molt i molt bé?! Sí! Doncs, sóc aquí per anunciar-vos que tornaré a Barcelona per estrenar un nou musical: EL GRAN RETORN A FANTASIA!  un musical més màgic, més aventurer i fantàstic que hàgiu vist mai!... Tinc moltes ganes de retrobar-me amb tots vosaltres al Teatre Condal, a partir del 2 de desembre, per compartir una aventura de bigotis!!!"

Al marge d’aquest dia especial per a l’àmbit blaugrana, els socis seguiran gaudint d’aquest preu reduït en els espectacles dels dies 3 i 4 de desembre, i d’un 15% de descompte a la resta de funcions fins al 8 de gener.

Una aventura musical farcida de misteri

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana , no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat, és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en la què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus,la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut