Nombrosa representació blaugrana en les convocatòries de la selecció espanyola

Nombrosa representació blaugrana en les convocatòries de la selecció espanyola

Els jugadors blaugrana tindran participació en els combinats de les categories sub-20, sub-18 i sub-16

Fins a 12 jugadors de l’hoquei gel blaugrana han estat convocats amb la selecció espanyola per preparar futures competicions. En la categoria sub-20, Niklas Puertolas, Iker Meyerson, Oriol Rubio i Ernest Muratet han estat citats per concentrar-se a Huarte (Navarra) entre els dies 4 i 8 de desembre. L’objectiu és preparar el Mundial sub-20 Divisió II B, que se celebrarà a Logronyo entre el 7 i el 13 de gener.

Àlex Torres, Manel Rubio, Oscar Rubio, Liam O’Hare i Marc Layola també estaran concentrats a Huarte entre el 4 i 8 de desembre amb la selecció estatal. Els entrenaments serviran per preparar el Mundial sub-18 Divisió II B que tindrà lloc a Novi Sad (Sèrbia) entre el 13 i el 19 de març del 2017.

Finalment, Lluís Negre, Pol Galofré, Liam O’Hare, Marc Layola i Pol Giménez han estat seleccionats per jugar el torneig internacional Four Nations. La competició se celebrarà a Dumfries (Escòcia) entre el 26 i el 31 de desembre i comptarà amb la participació d’Espanya, Bèlgica, Gran Bretanya i Holanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut