Els socis omplen el Teatre Condal en el retorn de Geronimo Stilton

Els socis omplen el Teatre Condal en el retorn de Geronimo Stilton

L’estrena del nou musical del popular ratolí s’ha emmarcat dintre de les promocions culturals que ofereix el Club als seus associats

Els socis del FC Barcelona han omplert la sala del Teatre Condal per assistir aquest divendres a l’estrena del nou musical ‘Geronimo Stilton, Gran Retorn a Fantasia’, que estarà al teatre barceloní fins al proper 29 de gener.

Aquesta primera sessió del retorn del popular personatge infantil al Teatre Condal s’ha emmarcat dintre de les promocions culturals que el FC Barcelona ofereix als seus socis, i que aquest cop ha tingut una excel·lent resposta per part dels associats que, amb una nombrosa presència de nens i nenes, han omplert les butaques del Teatre Condal i s’han beneficiat de les condicions avantatjoses que s’oferien en aquesta nova proposta teatral.

A més dels socis que han assistit a l’estrena, aquesta sessió també ha comptat amb la presència de Maria Teixidor, com a representant de la Junta Directiva, del gerent de les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins, Xavier O’Callaghan, i dels jugadors del primer equip d’handbol Jesper Noddesbo i Raul Entrerríos, entre altres persones vinculades al FC Barcelona. Tots ells han vingut acompanyats dels seus fills per viure aquest espectacle en família.

Per la directiva Maria Teixidor, "l'àrea social del Club potencia iniciatives com aquesta per poder oferir als socis condicions avantatjoses a l'hora d'assistir a diferents activitats culturals, com és el cas de la promoció d'avui, gràcies a la qual podem gaudir i compartir aquest espectacle amb els més petits". 

El popular ratolí Geronimo Stilton també s’ha vist a l’entrada del teatre poc abans de l’inici de l’espectacle, on ha pogut saludar i fer-se fotografies amb alguns dels assistents. Una jornada inoblidable per a tots els nens, joves i adults que han presenciat aquest gran espectacle musical del retorn de Geronimo Stilton a Barcelona.

Al marge d’aquest dia especial per a l’àmbit blaugrana, els socis del Club seguiran gaudint d’un preu reduït en els espectacles dels dies 3 i 4 de desembre, i d’un 15% de descompte a la resta de funcions fins al 8 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut