FC Barcelona Lassa - Panathinaikos: Un duel amb molta història

FC Barcelona Lassa - Panathinaikos: Un duel amb molta història

Els de Bartzokas buscaran al Palau el cinquè triomf del curs en la tornada de Xavi Pascual al Palau Blaugrana (21h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Esport3 i Movistar+, el Panathinaikos Superfoods en el que serà el debut del nou base Alex Renfroe. El partit contra el conjunt grec és un dels partits més repetits a la història del Barça a Europa i aquest cop té un component extra: la tornada de Xavi Pascual. I és que l’exentrenador del Barça Lassa, ara a l’equip d’Atenes, visita per primer cop el Colisseu barcelonista després d’haver dirigit el club blaugrana durant més de vuit anys. El Club li retrà un homenatge a Pascual abans que comenci el partit.

El rival

Té un balanç de 5-4 i compta amb un grandíssim equip, amb jugadors que poden fer de tot i amb molts punts a les mans. Els seus referents interiors són Ioannis Bouroussis (10 punts) i Chris Singleton (11,2), mentre que en el joc exterior el base Calathes (13 punts i 7,6 assistències), l’escorta KC Rivers (11.6) i també Feldeine i Pappas poden aportar punts. Cal destacar, a més, que el Panathinaikos ha recuperat el base Mike James, que ja va debutar a l’Eurolliga la jornada anterior després de recuperar-se de la seva lesió a la mà.

El Barça

Serà el primer partit al Palau d’Alex Renfroe, l’última incorporació del Club, i el primer partit de Claver i Doellman a casa després d’haver-se recuperat de les seves respectives lesions. Així doncs, a les baixes ja sabudes de Ribas i Lawal, tan sols s’hi uneix Navarro, que segueix recuperant-se. El Barça Lassa buscarà aquest divendres el cinquè triomf del curs a Europa que el faci escalar posicions a la classificació. Per aconseguir-ho caldrà estar concentrats els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut