L’Aleví B guanya l’Etxano Cup a Amorebieta

L’Aleví B guanya l’Etxano Cup a Amorebieta

L’equip de Jordi Pérez supera el Reial Madrid per 4-1 a les semifinals i a l’Osasuna per 7-1 a la final en un bon cap de setmana en què el Benjamí B va endur-se el Torneig Germans Oriol de Cambrils i l’Infantil B el Torneig de la Marató de TV3

MERCANTIL – CADET A

Victòria abans de viatjar a Navarra (0-3)

El Cadet A va sumar tres punts molt importants a camp del Mercantil (0-3) que li permeten situar-se com a líder provisional de la Divisió d’Honor amb un partit més que l’Espanyol. Tot i que els blaugranes van anar a buscar el gol no van poder enviar la pilota al fons de la xarxa fins al minut 48, quan Adrià Bernabé va poder obrir la llauna. Amb el resultat a favor, els nois de Franc Artiga van sentenciar el partit amb dos gols més d’Ansu (min 65) i Antonio Sola (min 79), que s’estrenava aquesta temporada. El Cadet A rebrà el Cornellà, tercer classificat, la propera jornada, però abans viatja avui a Navarra per jugar a partir de demà el Torneig de Nadal Escuela Ribera. Celta i Saragossa seran els seus rivals a la fase prèvia en un torneig en què també juguen l’Osasuna, l’Athletic, el Reial Madrid i la Reial Societat, entre d’altres.

CADET B – TORNEIG FUTBOL SALA MTU HALLEN CUP

El Barça Grana perd la final amb el Eintracht Frankfurt (2-4)

El Cadet B va disputar el Torneig Hallen Cup a Alemanya en les instal·lacions de l’Indoor ZF Arena de Friedrichshafen. Els de Cristian Catena es van dividir en dos equips: Blau i Grana. Tots dos equips van superar la primera fase disputada dissabte i es van classificar per la fase final que es va disputar ahir diumenge. El Barça Blau va superar ahir el Manchester United (5-2) i el Schalke 04 (2-1) i va perdre davant de l’Ajax (1-4), mentre que el Barça Grana va guanyar el Bayern Munic (3-1) i va empatar amb l’Altinordu FK (2-2) i el Chelsea (2-2). A quarts de final, el Barça Blau va caure eliminat davant del Bayern Munic (0-2). El Barça Blau va acabar setè després de vèncer al Benfica per 4-2. El Barça Grana, per la seva part, va superar l’Ajax a quarts de final per 5-3 i el Borussia Dortmund a la semifinal (5-4) abans de caure en la final contra l’Eintracht Frankfurt (2-4). Bon torneig, però, el signat pels jugadors de Cristian Catena en aquesta modalitat de futbol sala indoor a la que ells no estan acostumats.

INFANTIL A - HOSPITALET

Triomf contundent per seguir líders (5-2)

El nois de Carles Martínez van aconseguir una important victòria per 5-2 davant de L’Hospitalet que els permet mantenir-se com a líders de la Divisió d’Honor amb dos punts d’avantatge respecte a l’Espanyol. Als sis minuts de joc, els blaugranes ja van aconseguir obrir el marcador amb un gol obra d’Arnau Farnós. El joc de l’Infantil A va ser molt bo i producte del seu domini van arribar els gols de David Navarro (m. 14) i Mamadou (m. 46). L’Hospitalet va reduir diferències amb el 3-0 en contra però Roger Martínez (m. 65) i Àlex Balde (m. 67) van arrodonir la victòria. L’Infantil A jugarà la propera jornada el 17 de desembre al camp de l’Escola de Futbol Mataró.

INFANTIL B – TORNEIG DE LA MARATÓ DE TV3

Campions superant a la Fundació Grama (6-1)

L’Infantil B va revalidar el títol al Torneig de la Marató de TV3 disputat ahir a Torrelles de Llobregat. Els nois d’Òscar Hernández, que ahir era l’entrenador, van superar a la Fundació Grama per un contundent 6-1 a la final. Va ser la cirereta del pastís en una jornada perfecta on l’Infantil B va superar a la primera fase el Torrelles (7-0), l’Artés (8-0) i el Balsas Picarral (2-0). A les semifinals es van desfer de l’Unió Calafell per un contundent 8-0. El blaugrana Juan Larios va ser escollit MVP del torneig. L’Infantil B, líder al seu grup de la Preferent, ha agafat, per tant, molta moral per visitar la propera jornada el camp del segon classificat: Escuela San Pedro y San Pablo.

ALEVÍ A – TORNEIG INTERNACIONAL ON SPORTS CUP

Una bona prova de foc a terres valencianes

Els nois de Marc Serra i Pau Moral viatgen demà cap a Oropesa de Mar per jugar fins el proper dijous el Torneig Internacional On Sports Cup. L’Oropesa, l’Onsports i l’United Vinaròs seran els rivals de la primera fase en un torneig on també participen el Màlaga, el València, l’Atlètic de Madrid i el Chelsea, entre d’altres.

ALEVÍ B – AMOREBIETA ETXANO CUP 2016

Campions superant al Reial Madrid a les semifinals i l’Osasuna a la final (7-1)

Extraordinari torneig el que va signar ahir l’Aleví B de Jordi Pérez i Àlex Urrestarazu a Amorebieta (País Basc). El Barça va realitzar una fase final memorable, amb un estil de toc vertical, on va desfer-se a les semifinals del Reial Madrid A per un contundent 4-1, amb dos gols de Joel Roca i un d’Elliot Cervellera i de Bilal Achhiba, i a la final davant Osasuna per un espectacular 7-1, amb gols d’Elliot Cervellera, Roger Coll (2), Joan Anaya, Kevin Lamar, Bilal Achhiba i Joel Roca. L’Aleví B va superar a la primera fase a l’Alabès (3-1), l’Aurrerà (9-0), la Reial Societat (4-1) i l’Amorebieta (5-0) i va perdre, curiosament, per 1-0 contra un Osasuna al que va golejar després a la final. El blaugrana Roger Coll, màxim golejador del torneig, va ser escollit el MVP.

ALEVÍ C – TORNEIG CIUDAD COOPERATIVA

Subcampió després de perdre la final contra l’Espanyol A (0-4)

L’Aleví C va arribar a la final del VI Torneig Aleví CF Ciudad Cooperativa tot i jugar amb rivals un any més grans que ells. El seu torneig va ser molt bo, signant victòries a la primera fase contra l’Escola de Futbol Gavà (2-0), el Sanfeliuenc (7-0) i la CFC Cooperativa (3-0) i a les semifinals contra el Cornellà (8-0), però l’Espanyol A, amb jugadors alevins de segons any, va ser un obstacle molt difícil de superar en una final que es va escapar per 0-4.

L’Aleví C tornarà a competir demà al V Torneig Promeses de Cirera (Mataró). A la primera fase es trobarà el Mercantil (10.30), el Badalona (11.30) i L’Hospitalet (15.00). El Vila-real, l’Espanyol, el Llevant, el Cornellà i el València també juguen aquest torneig.

ALEVÍ D – TORNEIG CF SISTRELLS

Cauen als penals a les semifinals contra el Sant Andreu (2-2)

L’Aleví D no va poder revalidar el títol que va aconseguir la temporada passada al Torneig CF Sistrells. Els nois de Dani Horcas van caure a les semifinals, a la tanda de penals, després d’empatar davant del Sant Andreu (2-2). Els maleits penals posaven el punt i final a una bona participació de l’Aleví D que a la primera fase va superar el Parets (1-0), el Sistrells (10-0) i el Premier Barcelona (3-0). Als vuitens de final va tornar a desfer-se del Premier Barcelona, ara per 5-0, i als quarts de final va superar l’Aqua Hotel per 4-0, abans de caure eliminat a les semifinals.

BENJAMÍ A – MEMORIAL MANUEL LUQUE I ALEX GALLARDO

Eliminats pel Còrdova als quarts de final (0-1)

Els nois de Jordi Font van quedar en setena posició del Memorial Manuel Luque i Àlex Gallardo que es va disputar aquest cap de setmana a Sabadell. El Benjamí A va disputar una primera fase perfecta on va superar l’Aqua Hotel (3-1), el Reus Deportiu (1-0) i l’Ebro (6-0), però va caure per la mínima als quarts de final contra el Còrdova (0-1). Els nois de Jordi Font van empatar després contra el Celta (1-1), perdent a la tanda de penals, i van guanyar el partit pel setè i vuitè lloc contra el Mercantil (2-0). 

BENJAMÍ B – TORNEIG ‘GERMANS ORIOL’

Campions guanyant amb autoritat al Vila-real a la final (3-0)

Gran victòria l’aconseguida dissabte pel Benjamí B en el Torneig Germans Oriol disputat a Cambrils. Els nois d’Òscar Jorquera van signar un campionat perfecte que van rubricar amb la autoritària victòria a la final contra el Vila-real per 3-0. A la primera fase, el Benjamí B es va desfer del AEM Lleida (7-0), el Gimnàstic Manresa (2-1) i el Cambrils (5-1). Als quarts de final van superar el Llevant per 6-1 i a les semifinals van guanyar a la Rapitenca per 4-0. La final va ser un autèntic espectacle de bon joc blaugrana i es va resoldre per un clar 3-0, amb gols d’Iker del Moral, Denis Cruz i Quim Junyent. Iker del Moral va ser el màxim golejador del torneig i Quim Junyent va ser escollit MVP del torneig.

El Benjamí B tornarà a competir el proper dijous quan jugarà el Torneig d’Hivern Jàbac i Terrassa al Municipal de Can Jofresa. Sant Andreu (09.00), Girona (10.45) i Nàstic de Tarragona (12.30) seran els seus rivals a la primera fase.

BENJAMÍ C – TORNEIG PURÍSSIMA

Després del futbol inclusiu toca jugar a Sant Boi

Els nois d’Albert Puig disputen demà dimarts el VII Torneig Benjamí Puríssima de Sant Boi al camp Municipal Baptista Milà. El Benjamí C, que ahir va gaudir de la gran experiència del II Dia del Futbol Inclusiu a l’Hospitalet, juga a la primera fase contra el Cornellà (09.00), Gimnàstic de Manresa (11.30) i Sant Cugat (13.10). La fase final es disputa per la tarda.

BENJAMÍ D – TORNEIG D’HIVERN JÀBAC I TERRASSA

Els nois d’Alexis Pintó afronten un repte important

Els nois d’Alexis Pintó disputen demà el Torneig d’Hivern Jàbac i Terrassa al camp Municipal Can Jofresa. El Benjamí D tindrà com a rivals a la primera fase el Girona (09.35), At. Segre (11.20), Nàstic de Tarragona (11.55) i Sant Andreu (13.40). Espanyol, Reus, Sant Gabriel, Jàbac i Terrassa, AEM Lleida i Igualada, entre d’altres, també disputen aquest torneig.

PREBENJAMÍ – IV TORNEIG SOLIDARI EFO87 I NISSAN CUP

Doble cita per als més petits

El Prebenjamí de Juanan Gil juga demà el IV Torneig Solidari EFO87 al camp Municipal Les Planes d’Olesa de Montserrat. Els rivals a la primera fase seran l’EFO A (09.25), el Sant Vicenç (11.05) i la Montserratina (12.45). La fase final es disputa per la tarda. El Prebenjamí també té torneig el dijous. Disputa el X Torneig Nissan Cup a Manresa on tindrà com a primers rivals a l’Esparreguera (09.00), Manlleu (10.40) i Mollet (12.20). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut