Deu joves socis seguiran el Barça-Espanyol des de la llotja presidencial del Camp Nou

Deu joves socis seguiran el Barça-Espanyol des de la llotja presidencial del Camp Nou

Aquest dijous 1 de desembre se celebra el sorteig que escollirà el nom dels guanyadors de la Llotja Jove entre tots els socis compresos entre 16 i 18 anys

Aquest dijous 1 de desembre es durà a terme el sorteig que escollirà els deu socis entre 16 i 18 anys, que seran convidats a presenciar des de la Llotja Presidencial del Camp Nou el partit de Lliga entre el FC Barcelona i el RDC Espanyol, que es jugarà el diumenge 18 de desembre a les 20.45 h.

El sorteig s’efectuarà entre tots els joves compresos entre 16 i 18 anys que actualment són socis del FC Barcelona.

Aquesta acció és una iniciativa de l’Àrea Social del Club que se celebra des de fa algunes temporades amb la finalitat d’obrir la Llotja President Suñol als socis més joves, apropar-los a l’Entitat i fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona.

Els joves agraciats podran gaudir de les instal·lacions i serveis de la Llotja Presidencial i viure l’ambient d’un partit d’una manera ben diferent i especial, al costat dels membres de la directiva i del president del Club.

Després de la celebració del sorteig, personal de l’Àrea Social del FC Barcelona es posarà en contacte amb els guanyadors per a confirmar la seva assistència i informar de l’operativa de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut