Visita sorpresa de Gabriel

Visita sorpresa de Gabriel

L’exblaugrana, que s’acaba de retirar com a jugador professional de futbol sala, aposta pel nou projecte i està convençut que el nou Barça Lassa “acabarà lluitant per tots els títols”

Gabriel Dias, que va jugar les últimes cinc temporades al Barça, ha visitat avui els seus excompanys a l’entrenament. El brasiler, que acumula un palmarès espectacular i que va guanyar dues lligues i dues UEFA Futsal Cup de blaugrana, s’acaba de retirar com a jugador professional de futbol sala després d’una última experiència a Itàlia i ha acceptat un càrrec directiu a la Confederació Brasilera de Futsal. El jugador ha reconegut, en declaracions a Barça TV, que troba a faltar el Barça i ha volgut expressar la seva màxima confiança en el nou projecte del primer equip.

Declaracions de Gabriel Dias:

“És tot molt nou per a mi. Estic en una nova fase de la vida, molt tranquil, però està clar que trobo a faltar el club i la seva gent. El millor de tot és rebre l’afecte de la gent quan tornes. Em sento estimat i això em fa feliç”.

“L’equip ha experimentat molts canvis aquesta temporada. Hi ha molts jugadors nous i s’ha d’anar a poc a poc, però estic convençut que el Barça acabarà lluitant per tots els títols com sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut