Juvenil A – Borussia Mönchengladbach: Amb l’objectiu del ple de victòries

Juvenil A – Borussia Mönchengladbach: Amb l’objectiu del ple de victòries

16 hores (Bein Sports): L’equip de Gabri intentarà acabar la competició europea guanyant tots els partits de la fase de grups

El Juvenil A blaugrana vol acabar la seva participació a la UEFA Youth League aconseguint el ple de victòries a la competició. Després de derrotar al Celtic (2-1 i 1-4), al Manchester City (1-0 i 0-2) i al mateix Borussia Mönchengladbach (1-3) al partit a Alemanya, els de Gabri Garcia volen acabar amb el ple de victòries a Europa. Ara, els alemanys vindran al Mini sense opcions per classificar-se però amb ganes d’acabar la competició europea amb victòria i gaudint d’un escenari de luxe com el Mini. El Barça, que té les baixes de Josep, Morer, Guerrero i Collado, ve de guanyar a la Lliga al camp del Gimnàstic i augmentar la distància a la classificació amb l’Espanyol fins a set punts. L’entrada al Mini serà lliure pels socis i aficionats que vulguin acostar-se a recolzar als joves de Gabri.

Declaracions Gabri Garcia:

“Ells plantejaran un partit bastant semblant, amb un 4-4-2, que els equips alemanys solen treure i com no es juguen res ni tenen cap opció de passar suposo que vindran a gaudir una mica també de tot plegat, del camp, del partit”.

“Nosaltres ens juguem poder fer aquest ple de victòries, donar minuts a jugadors i sobretot fer un bon partit a nivell de joc, i ells sense cap pressió tampoc per la classificació espero que també vinguin a fer això i segur que es veurà un bon partit”.

“Estic molt content fins ara. Dissabte vam acabar la primera volta en 38 punts, el balanç és molt positiu a la Lliga amb una derrota i dos empats i la resta victòries, en aquest aspecte estem molt contents. A la Youth League millor del que ens esperàvem la veritat, a part dels resultats, estic veient un creixement dels jugadors i de l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut