Càceres – FC Barcelona Lassa B: Derrota en l’últim sospir (83-78)

Els blaugranes han perdut després de disputar un partit molt igualat que no s’ha decidit fins al darrer tram

El Barça Lassa B ha perdut davant el Càceres, tot i el gran treball realitzat per aconseguir la victòria des dels primers minuts. Els dos conjunts han protagonitzat un enfrontament molt disputat, amb estira-i-arronsa al marcador inclòs. Tot i que les dinàmiques de Barça Lassa i Càceres han estat diferents, els blaugranes han aguantat sense perdre de vista el seu rival.

Malgrat que semblava que els homes d’Alfred Julbe tenien el partit controlat quan faltaven pocs minuts per acabar el darrer quart, un parell de jugades dels locals els han donat avantatge i han creat una petita escletxa que ha deixat sense opcions el Barça Lassa B.

Els blaugranes han buscat opcions per remuntar, però els ha faltat temps i han acabat signant la derrota (83-78). La setmana vinent el Barça Lassa B té una prova de foc davant el Lleida, el segon classificat, empatat a punts amb el primer i el tercer.