L’activitat de la Llotja en el derbi

L’activitat de la Llotja en el derbi

La Marató, l’atleta Bruno Hortelano, el medallista paralímpic Miguel Luque, el pilot Toni Bou, l’exjugador de beisbol Aaron Boone, l’actriu Gal Gadot i els socis de la Llotja Oberta Jove, protagonistes

El derbi de la Lliga al Camp Nou contra l’Espanyol ha congregat nombrosos protagonistes a la Llotja President Suñol. El president Josep Maria Bartomeu ha arribat directament des del Palau de Congressos, on s’ha celebrat l’Assemblea Extraordinària, fins a la zona noble de l’Estadi per atendre els convidats del derbi. La Marató de TV3, que se celebra avui, ha tornat a tenir una destacada presència a la Llotja, amb la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i el director de TV3, Jaume Peral, entre els convidats.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident de l’Àrea Internacional i Institucional, Carles Vilarrubí, i el vicepresident de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, ha rebut els representants de La Marató, que ha arribat a la 25a edició i que ha estat dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals causades per traumatisme. Tots s’han fet una fotografia protocol·lària que també ha comptat amb la participació del vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont, i representants del club blanc-i-blau. Els dos clubs han volgut escenificar el seu suport a aquesta iniciativa solidària amb les samarretes commemoratives respectives i la samarreta que han lluït els jugadors abans del partit.

Altres protagonistes avui a la Llotja han estat alguns destacats esportistes convidats, com l’atleta olímpic Bruno Hortelano, que al setembre va patir un greu accident de trànsit i va ser sotmès a una complexa operació quirúrgica a la mà dreta; el pilot Toni Bou, el nedador medallista paralímpic català Miguel Luque, o l’exjugador de beisbol nord-americà Aaron Boone.

No ha passat desapercebuda a la Llotja la presència de l’actriu i model israeliana Gal Gadot, coneguda per la seva participació en la saga de pel·lícules The Fast and the Furious o Batman v Superman, que ha rebut una samarreta de mans del president del Barça.

Bartomeu també ha tingut un reconeixement per a Vanesa Martínez Chamorro, presidenta i directora general del Grup Carinsa, guardonat amb el Premi Carlos Ferrer Salat 2016 com la institució més innovadora de l’any.

El president i el vicepresident primer Jordi Careoner també han rebut els socis agraciats en el sorteig de la Llotja Oberta, que en aquesta ocasió, i com és habitual en aquestes dades, ha estat formada per deu joves d’entre 16 i 18 anys. Aquesta acció és una iniciativa de l’Àrea Social del Club que se celebra des de fa algunes temporades amb la finalitat d’obrir la Llotja President Suñol als socis més joves, apropar-los a l’Entitat i fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona. Els joves agraciats poden gaudir de les instal·lacions i serveis de la Llotja Presidencial i viure l’ambient d’un partit d’una manera ben diferent i especial, al costat dels membres de la directiva i del president del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut