El CSKA de Moscou, l’equip més en forma a l’Eurolliga

El CSKA de Moscou, l’equip més en forma a l’Eurolliga

El Barça Lassa de Bartzokas visitarà aquest divendres, a les 18.30h, la pista de l’actual líder de l’Eurolliga, que no coneix la derrota a casa

És el primer classificat de la nova Eurolliga i també és l’actual campió de la millor competició europea de clubs. No cal fer una gran presentació d’un CSKA de Moscou que ha començat la temporada amb mà de ferro a Europa -10 triomfs i tan sols una derrota- i que a la VTB League també compta amb un gran balanç de 9-1, liderant la lliga adriàtica juntament amb l’Unics Kazan.

Imbatuts a casa

No serà gens fàcil superar el CSKA de Moscou, però el Barça Lassa és capaç de guanyar qualsevol. Fins ara l’equip que entrena Dimitris Itoudis ha superat el Panathinaikos, l’Unics Kazan, el Reial Madrid, el Zalgiris i el Baskonia en el seu pavelló en competició europea, aconseguint una mitjana de més de 95 punts. Per tant, el Barça Lassa haurà d’estar concentrat els 40 minuts en defensa per rebaixar aquests guarismes ofensius.

Plantilla llarga

Tot i que en les últims setmanes no ha pogut comptar amb De Colo, el seu màxim anotador (21 punts per partit), per una lesió a la cuixa, el CSKA ha seguit guanyant a Europa. En l’últim partit que van disputar a Milà, tampoc hi va jugar Milos Teodosic (18.7), per molèsties en el tendó d’Aquil·les, segons va informar el conjunt rus. Tot i així jugadors com els germans Kulagin, Vorontsevich, Higgins, Hines, Augustine, Jackson, Fridzon o Khryapa han donat un pas endavant sense els seus dos màxims anotadors a pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut