Sis anys de la nit màgica d’Abidal

Sis anys de la nit màgica d’Abidal

A la temporada 2010/11, Eric Abidal va marcar el seu primer gol amb el Barça a la nit de Reis, a San Mamés i als vuitens de final davant l’Athletic

Es torna a repetir el mateix guió de fa 6 anys. A la temporada 2010/11, el FC Barcelona també es va enfrontar a l’Athletic Club de Bilbao als vuitens de final de la Copa del Rei, tot i que aquest cop amb l’anada a San Mamés i la tornada al Camp Nou. A més, aquell matx també es va disputar durant la primera setmana del gener, igual que es jugarà en aquesta ocasió.

Aquell cop el partit es va disputar el 5 de gener, a la nit de Reis. Una nit que va resultar ser màgica per un jugador en concret: Eric Abidal. El lateral francès va aconseguir anotar, a San Mamés, el seu primer gol amb la samarreta del FC Barcelona. Després d’una bona acció associativa, Xavi va filtrar una passada dins l’àrea per Leo Messi, qui va assistir per l’arribada d’Abidal i el francès, de primeres i amb l’esquerra, va fulminar la porteria basca.

Un gol que va valer una classificació. A l'anada, a l’Estadi blaugrana, el marcador no es va moure (0-0) i a la tornada a San Mamés, el gol d’Abidal va avançar als culers a l'eliminatòria.Tot i que Fernando Llorente va empatar el partit (1-1), el FC Barcelona va acabar passant als quarts de final pel valor doble dels gols marcats fora de casa en cas d'empat. El gol d’Abidal a la nit de Reis va regalar al conjunt barcelonista el pas a la següent ronda de la Copa del Rei. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut