Toca consolidar el liderat contra Santiago

Toca consolidar el liderat contra Santiago

El Barça Lassa afronta l’últim partit de l’any al Palau contra Santiago Futsal immers en una dinàmica positiva després de les tres últimes victòries contra Llevant, Palma i Movistar Inter que li han atorgat a l’equip el primer lloc de la classificació

Sense gaire temps per descansar després del gran esforç de dissabte a Torrejón, el B arça Lassa afronta aquesta nit al Palau (21h, Esport3) la dotzena jornada de lliga contra el Santiago Futsal, l’exequip de Diego Quintela.

L’equip busca mantenir la bona línia de joc exhibida en els darrers partits que li han servit per sumar tres victòries consecutives contra Llevant, Palma i Movistar Inter. El Barça Lassa estrena, a més, el liderat conquistat dissabte passat a Torrejón i afronta el partit contra Santiago amb l’objectiu de sumar tres punts més i posar pressió als perseguidors.

El Santiago Futsal de l’històric Santi Valladares afronta el partit al Palau ja sense Alemao i amb les baixes de David Palmas i Dani Chino. Els gallecs arriben amb moral després de superar a Xota en l’última jornada amb un gol en els darrers instants d’Hugo. Per la seva banda, el Barça Lassa continua sense poder comptar ni amb Lozano ni amb Bateria. El partit, que començarà a les 21h, serà l’últim que l’equip disputarà al Palau aquest any. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut