Konami anuncia que les instal·lacions del FC Barcelona acolliran al febrer els primers partits decisius europeus de la PES League

Konami anuncia que les instal·lacions del FC Barcelona acolliran al febrer els primers partits decisius europeus de la PES League

16 participants es reuniran a les instal·lacions del Club abans d’iniciar una sèrie de partits per decidir els quatre jugadors que representaran Europa en la final mundial a Cardiff

KONAMI Digital Entertainment BV, Premium Partner del FC Barcelona, ha anunciat aquest dijous tots els detalls de la renovada PES LEAGUE 2016/17. En aquest sentit, la companyia d'entreteniment digital creadora de la franquícia Pro Evolution Soccer ha apuntat que els primers partits decisius europeus tindran lloc a les instal·lacions del FC Barcelona al mes de febrer del 2017.

Fins a 16 competidors es reuniran en una zona de joc especial del Club, just abans d’iniciar una sèrie de partits eliminatoris per decidir els quatre finalistes que representaran Europa en la final mundial de la PES LEAGUE a Cardiff. Abans s’haurat celebrat rondes de classificació nacionals tant a Europa, com a Àsia, l’Amèrica del Nord i Sud-amèrica, utilitzant partits online per determinar els 16 millors classificats.

Les finals classificatòries regionals europees es jugaran a l’estadi d'Anfield del Liverpool FC a l'abril del 2017. Els 16 jugadors inicials quedaran en quatre després dels partits eliminatoris. Així, un cop decidits els vuit participants europeus, s'uniran els quatre classificats del continent americà, dos d'Àsia i un representant de la resta del món, així com un rival que se seleccionarà més endavant.

Disponible exclusivament per als usuaris de PlayStation®4 i PlayStation®3, el termini d’inscripció comença avui dijous 15 de desembre mitjançant el modus PES LEAGUE disponible en la PES 2017. Tots els marcadors i resultats dels partits disputats s’enregistren per tal que els participants puguin seguir el seu progrés a través del web de la PES LEAGUE (www.pesleague.com).

KONAMI també ha confirmat un premi de 200 mil dòlars per al guanyador de la PES LEAGUE 2016/17; de 100 mil per al segon classificat; i de 50 mil per al tercer. Hi haurà més premis com els de 20 mil dòlars per als guanyadors de les dues finals europees regionals, de les finals del continent americà i d’Àsia, entre d’altres. L’incentiu d’un premi tan important arriba en el moment que KONAMI incrementa l’abast de la seva competició anual, reconeguda per la UEFA com la competició l’eSports oficial de la UEFA Champions League.

Declaracions del vicepresident de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“Hem gaudit de moltes nits meravelloses de futbol europeu al Camp Nou, i ara donem la benvinguda  a la millor representació de la comunitat PES 2017 continental d’Europa. Les nostres instal·lacions seran el lloc adient per celebrar una reunió del talent de PES i preveiem una sèrie de partits de gran tensió carregats de futbol fluid i genialitat individual durant aquest important esdeveniment d’esport”.

Declaracions del Senior Director de Marca i Desenvolupament de Negoci de KONAMI Digital Entertainment B.V., Jonas Lygaard:

“La PES LEAGUE és tot un èxit, i estem encantats d’anunciar que la competició Road to Cardiff ha estat reconeguda oficialment per la UEFA com la competició d’eSports official de la UEFA Champions League. També estem encantats del fet que aquests partits clau se celebrin en localitzacions molt favorables, i volem agrair als nostres socis al FC Barcelona i al Liverpool FC per oferir-nos entorns emblemàtics per a la competició d’eSports official UEFA Champions League”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut