Café Candelas Breogán – FC Barcelona Lassa B: Superats a Lugo (85-70)

Els 20 punts de Kurucs i la bona actuació de Jordi Trias són insuficients per aconseguir el triomf a la pista del Breogán

El Barça Lassa B ha tancat la 16a jornada de la competició regular sumant una nova derrota. L’equip blaugrana ha pagat un mal inici que l’ha fet anar a remolc durant tot l’encontre disputat a la pista d’un Breogán impulsat pels 4.000 espectadors que omplien el Pazo dos Deportes de Lugo.

El filial ha rebut un parcial de 8-0 en contra que han donat el domini a l’equip local. Aleix Font, que junt amb Màxim Esteban, Pol Figueras i Sergi Fernández va participar a l’Europeu sub-18 de Turquia, ha establert un 16-9 que ha impulsat als blaugrana. No obstant, el primer quart ha finalitzat vuit punts per sota en el marcador (21-13) i, tot i les bones intencions de Jordi Trias i de Kurucs –màxim anotador amb 20 punts-, s’ha arribat al descans amb un 43-21 que feia molt complicada la remuntada.

El darrer quart també ha començat amb un ampli avantatge local (62-44) i els blaugrana han volgut competir fins al final però no han pogut evitar que el marcador final mostrés el 85-70 final. La propera oportunitat per intentar deixar l’última posició de la taula arribarà aquest divendres (18.00 hores) a la pista del líder Oviedo.