L’espectacular partit d’entrenament entre els jugadors del FC Barcelona

L’espectacular partit d’entrenament entre els jugadors del FC Barcelona

Els blaugranes han protagonitzat un partit d’entrenament en el qual han mostrat totes les seves habilitats

Les càmeres del Club han estat espectadores de luxe d’un partidet d’entrenament entre els jugadors del primer equip. En aquest vídeo exclusiu d’un entrenament d’aquesta temporada els futbolistes del FC Barcelona evidencien la seva gran qualitat amb eslàloms, gols i jugades extraordinàries. La intensitat dels homes de Luis Enrique és màxima, i els jugadors mostren les seves habilitats tant als entrenaments com als partits. I és que, al final, es juga com s’entrena.

Com no podia ser d’una altra manera, les dianes en aquest duel arriben, en gran part, dels peus de Messi, Suárez i Neymar, que han jugat en equips diferents, tot i que no per això s’han oblidat de marcar. El trident no es reserva res per als enfrontaments oficials, i també fa grans gols als entrenaments.

Els jugadors que també demostren que tenen la punteria afinada són Rafinha i Rakitic, que han superat Ter Stegen amb dos gran gestos de qualitat que no et pots perdre. El porter alemany també ens ensenya les seves grans habilitats i els seus reflexos impressionants. Gaudeix de cada una de les jugades, dels gols i de les repeticions en aquest vídeo extraordinari!
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut