Així ha estat la festa dels 100 triomfs

Així ha estat la festa dels 100 triomfs

El FC Barcelona ha celebrat amb la seva afició la ratxa del centenar de victòries consecutives a la Lliga Asobal, una fita històrica que es va assolir el 29 d’octubre passat a la pista del BM Sinfín

El número 100 ja és història per al FC Barcelona Lassa d’handbol. Però no per això no s’ha celebrat com cal. I és que el Palau s’ha vestit de gala per commemorar aquesta brillant ratxa, la dels 100 triomfs consecutius a la Lliga Asobal. Un reconeixement que s’ha fet en els prolegòmens del partit entre el Barça i l’Ademar de Lleó i que no només ha comptat amb els protagonistes de la gesta, aconseguida el 29 d’octubre passat a la pista del BM Sinfín.

I és que fins a 100 nens i nenes menors de 14 anys, situats a banda i banda de la sortida del túnnel de vestidors, han fet un passadís per homenatjar l’equip de les 100 victòries, que ha sortit a la pista amb una samarreta commemorativa, amb els noms de tots els jugadors del primer equip que han participat en aquesta ratxa. Posteriorment, tots s'han fet una fotografia per al record.

Una samarreta única

Després de la celebració de l’afició, ha arribat el torn de jugar a handbol. I quina millor manera de fer-ho que contra l’Ademar de Lleó, el segon classificat de la Lliga Asobal. Per a aquest duel, els jugadors del Barça Lassa han vestit una samarreta de joc amb un logo commemoratiu de la gesta dels 100 triomfs. Aquesta samarreta, única per a aquest duel, tindrà un recorregut. Una d’aquestes serà donada al Museu del FC Barcelona, una altra als veterans de l’handbol i d’altres es destinaran a finalitats solidàries de la Fundació del FC Barcelona.

A més, la pista blava del Palau Blaugrana també forma part de l’efemèride. I és que un logotips de gran format han presidit la pista per recordar la fita de l’handbol blaugrana. Per acabar, i perquè el públic del Palau tingui un record del dia, un seguit de pilotes d’handbol han estat repartides pels jugadors entre els nens i nenes que han fet el passadís.

I és que tots els detalls són importants per celebrar i commemorar aquesta fita, única i inigualable en el món de l’handbol, que s’havia de celebrar com es mereix: amb una autèntica festa per homenatjar els protagonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut