#GivingTuesday els 365 dies de l’any

#GivingTuesday els 365 dies de l’any

Les accions solidàries de les penyes posicionen al Barça com a punt de referència en matèria esportiva, d’innovació, internacionalització i solidària

La Confederació Mundial de Penyes, amb motiu de la celebració del #GivingTuesday, posa de manifest l’esforç de les més de 1.200 penyes blaugranes per ajudar i estar a prop dels que més ho necessiten.

Durant aquest 2016, les penyes del FC Barcelona han posat en marxa un gran nombre d’accions solidàries que posicionen al Barça com a punt de referència mundial en matèria esportiva, d’innovació, internacionalització i solidària.

La majoria d’aquestes accions, però, neixen d’iniciatives pròpies propiciades per situacions que viuen i pateixen als seus territoris. En aquest sentit, moltes penyes treballen per recaptar fons per ONG’s locals o participen en recollides d’aliments, roba, joguines o material escolar.

Un altre exemple d’aquesta aposta per la solidaritat és la implicació de Penyes i Federacions en la Diada del Soci Solidari de l’any 2015, on el moviment va mobilitzar més de 10.000 persones de tots els punts de Catalunya. També cal destacar altres iniciatives com l’esforç de la PB d’Atenes per estar al costat dels refugiats siris o el torneig de futbol per recollir fons a favor de la investigació contra la malaltia de Duchenne, organitzat per la Federació de Penyes Barcelonistes Barcelonès Est.

L'exemple més recent és la celebració d’un partit de futbol el passat diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que va enfrontar l’equip del FC Lampedusa St. Pauli d’Hamburg -format per refugiats- i un equip juvenil de la Penya Blaugrana Vallirana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut