Entrenament i convocatòria per viatjar a Sevilla

Entrenament i convocatòria per viatjar a Sevilla

El Barça ha completat l’última sessió abans del partit al Sánchez Pizjuán, i Luis Enrique ha comunicat una llista de 18 jugadors amb Nili i Marlon, del filial

El Barça ja ho té tot a punt per al partit d’aquest diumenge a Sevilla. El conjunt de Luis Enrique s’ha exercitat aquest divendres en el que ha estat l’últim entrenament previ al duel al Ramón Sánchez Pizjuán. Després de la sessió, el tècnic asturià ha donat a conèixer la llista de 18 convocats. Una llista que tornen a completar els jugadors del filial Nili i Marlon, que també s’han entrenat amb el primer equip.

Amb les baixes per lesió de Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal i Mathieu, l’únic jugador descartat ha estat Masip. D’aquesta manera, la llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Nili i Marlon.

Al camp Tito Vilanova, Luis Enrique ha dirigit la darrera sessió amb tots els disponibles del primer equip, a més dels jugadors del Barça B Nili i Marlon. El Barça ha preparat els últims detalls de la visita a l’estadi del Sevilla. El duel, que es jugarà aquest diumenge a les 20.45 hores, serà l’últim abans d’una nova aturada per partits internacionals.

Després de l’entrenament, que ha estat obert els primers 15 minuts, Luis Enrique compareix davant dels mitjans a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut