Celebrat el tradicional plenari abans de l’Assemblea

Celebrat el tradicional plenari abans de l’Assemblea

El Consell de Penyes de la Confederació es va reunir en sessió plenària a menys de 24 hores de l’Assemblea de Compromissaris

El passat divendres 28 d’octubre els presidents de Federacions de Penyes Barcelonistes del FC Barcelona van celebrar un any més el plenari previ a l’Assemblea de Compromissaris 2016.

L’acte, presidit per Antoni Guil, va començar amb la valoració de l’èxit d’assistència del Congrés Mundial de Penyes 2016, que va suposar un rècord en la història dels congressos. Seguidament, amb l’objectiu de treballar amb les juntes directives de les Federacions, es va posar sobre la taula el projecte d’organització de la Confederació i les Federacions.

Seguint en la línia de produir un pla de comunicació per a la Confederació Mundial de Penyes, l’empresa responsable del projecte va realitzar una presentació per donar a conèixer les bases del pla.

Presentació del nou portal de tràmits

Al llarg del plenari també es va presentar als membres del Consell el nou portal de tràmits de penyes, que ja està al servei de totes les penyes del FC Barcelona. Aquesta iniciativa amplia i millora les funcionalitats de l’anterior sistema, l’OAP online, i beneficiarà la comunicació entre les penyes i el Club.

A més, es va recordar que les penyes hauran d’actualitzar les dades dels seus penyistes abans del 14 de novembre a les 09:00 hores per tal d’obtenir el seu carnet de penyista 2017.

El vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus i el directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, per seguir enfortint els llaços entre el moviment i el Club.

Els presidents van assistir a l’Assemblea

Com a socis compromissaris de ple dret, els presidents de Federació van assistir al dia següent, dissabte 29 d’octubre, a l’Assemblea de Compromissaris 2016 en representació dels més de setze mil socis del FC Barcelona que hi ha a les penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut