Luis Enrique, entre els 10 candidats a ser Entrenador de la FIFA 2016

Luis Enrique, entre els 10 candidats a ser Entrenador de la FIFA 2016

El web oficial de l’organisme internacional ha fet pública la llista amb la desena de noms mundials que opten a rebre el Premi ‘The Best’ al millor tècnic de l’any 2016 del futbol masculí

La FIFA ja ha donat a conèixer el nom dels 10 candidats que opten a ser guardonats amb el premi al millor entrenador de l’any 2016. I, entre aquests noms, hi apareix el de Luis Enrique Martínez, el tècnic del FC Barcelona. Una elecció feta per experts de la Comissió de Futbol de la FIFA, que han decidit que el tècnic asturià en formi part.

La candidatura de Luis Enrique està fonamentada, especialment, en els tres títols que ha guanyat en aquest 2016. El tècnic asturià ha encetat la seva tercera temporada com a tècnic del Barça, amb un bagatge de vuit títols de deu possibles. Tres d’aquests, la Lliga, la Copa i la Supercopa d’Espanya del 2016, competicions que han permès al tècnic asturià ser un dels deu escollits a Entrenador de l’Any.

Elecció combinada

Ara, doncs, és el torn de les votacions. Les primeres, les que tindran lloc entre el 4 i el 22 de novembre, on s’escolliran els tres finalistes que s’anunciaran el proper 2 de desembre. El guanyador definitiu se sabrà a la gala de la FIFA que repartirà tots els premis ‘The Best FIFA Football Awards’ i que està prevista per al 9 de gener del 2017, a Zuric.

Unes votacions en què els aficionats tindran un paper destacat, perquè el guanyador es determinarà mitjançant l’elecció de capitans, entrenadors, periodistes i aficionats. El 50% de la decisió es basarà en els vots dels capitans i dels entrenadors de les seleccions mundials, mentre que l’altre 50% es calcularà amb una votació pública, en què participaran els aficionats i en què se sumaran les preferències de més de 200 periodistes. Per votar, els aficionats hauran de registrar-se a FIFA.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut