Rafinha:

Rafinha: "La classificació ja es una motivació per si sola"

En la roda de premsa prèvia al partit contra el Celtic, el brasiler a més ha volgut elogiar el trident: "Tenim els millors davanters del món i comptar amb els tres és molt important per a nosaltres"

El FC Barcelona es troba a un triomf de la classificació per als vuitens de final de la Champions. I, per això, el partit contra el Celtic FC es presenta tan important. Així ho ha reconegut el jugador del primer equip Rafinha Alcántara, en la roda de premsa prèvia al cinquè partit de la fase de grups, on ha assegurat que, per això, "sortirem amb moltes ganes d’emportar-nos els tres punts". Perquè, conscient que el triomf dóna el bitllet per a la següent ronda, ha afegit: "Ens juguem molt en aquest duel i, per a nosaltres, la classificació ja es una motivació per si sola".

Especialment després de l'empat contra el Màlaga, un resultat molt present en la compareixença davant els mitjans de comunicació. "Vam crear moltes ocasions i la pilota no va voler entrar. Per això, ara sortirem amb tot per tal que no ens torni a passar", ha comentat.

En contra, però, hi haurà un equip de Brendan Rodgers que voldrà refer-se del 7-0 del Camp Nou, en la primera jornada de la fase de grups d'aquesta Champions. A més, amb el Celtic Park a favor. Sobre l'ambient que es viurà a Glasgow, Rafinha ha dit que "jugarem en un camp molt bonic, molt especial, amb una afició que pressiona moltíssim" i que, per tant, "sabem que serà un duel complicat en què el Celtic tindrà ganes de fer-ho millor que al Camp Nou".

El seu inici de temporada i la participació del trident

Rafinha també ha fet un repàs d'alguns noms propis de l'equip. Un d'ells, el seu mateix: "Personalment, estic molt content. Participo bastant, que és molt important per a mi després de la lesió que vaig patir l'any passat. Per això estic satisfet".

D'altra banda, ha parlat del trident, disponible per a Luis Enrique, després que Messi -procès víric- i Suárez -sanció per acumulació de grogues- no poguessin participar contra el Màlaga. "Tenim el millor trident del món i comptar amb els tres és molt important per a l'equip". Malgrat tot, i sobre l'empat contra el Màlaga i l'absència de Messi en aquest resultat, ha volgut deixar clar que "encara que sigui el millor jugador del món, crec que el grup està capacitat per poder jugar sense ell". Per acabar, també ha volgut elogiar Neymar, de qui creu que "es mereix tornar a formar part del podi de la Pilota d'Or".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut