Sergi Roberto: “Tenim moltes ganes d’afrontar el Clàssic”

Sergi Roberto: “Tenim moltes ganes d’afrontar el Clàssic”

El lateral blaugrana que va disputar el curs passat el seu primer Clàssic com a titular al Bernabéu assegura que l’equip està motivat per al partit

Queden cinc dies perquè arribi el partit més esperat de l’any. I és que dissabte es disputa el Clàssic al Camp Nou (16.15 hores). Abans, però, l’equip haurà d’afrontar l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei aquest dimecres (22 hores), tot just després de l’empat assolit aquest diumenge a Anoeta. Precisament, d’aquest partit ha parlat Sergi Roberto als mitjans del Club, en els quals ha assegurat que “no va sortir el que desitjàvem, volíem trencar la mala ratxa, però al final l’empat el podem donar per bo”. Ara l’equip ja se centra en els propers dos compromisos. Un d’ells d’espectacular davant el Reial Madrid al Camp Nou: “Tenim moltes ganes d’afrontar el Clàssic. És un partit que tot jugador sempre està motivat”, ha explicat el lateral blaugrana.

Sergi Roberto està vivint una de les millors temporades a nivell personal assumint un protagonisme notable a la banda dreta. El ‘20’ blaugrana, que va debutar a la Lliga de Campions el curs 2010/11 a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, ha assegurat que en guarda un gran record i ha recordat que l’any passat va disputar “el seu primer Clàssic com a titular”. En aquest sentit, Sergi Roberto ha reconegut que “afronta el partit amb moltes ganes i que “el partit surti bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut