Així serà el mosaic animat del Clàssic

Així serà el mosaic animat del Clàssic

La imatge d’uns enormes castellers, juntament amb la de la senyera i el missatge ‘Força Barça’, serà la que es podrà veure segons abans d’arrencar el Barça-Madrid de dissabte

El Clàssic de dissabte ja té mosaic. El Barça-Madrid d’aquest 3 de desembre comptarà amb el primer mosaic animat de la història, que lluirà uns enormes castellers, acompanyats de la senyera i el missatge ‘Força Barça’. Els més de 90.000 assistents al Camp Nou tindran la missió de ‘construir’ un mosaic molt especial que serà vist arreu del món.

Quan he d’aixecar la meva cartolina?

Perquè el castell es construeixi com toca caldrà que els assistents al partit participin de forma activa. Hauran d’aixecar la seva cartolina seguint un ordre concret, d’avall cap amunt. Ho expliquem en tres senzills passos.

1) Els que hauran d’aixecar primer la seva cartolina són els espectadors ubicats a la 1a graderia de l’Estadi. L’hauran d’aixecar quan comenci a sonar l’himne i l’hauran de mantenir la cartolina aixecada fins que acabi l’himne.

2) Els següents en aixecar la seva cartolina seran els espectadors ubicats a la 2a graderia. L’hauran d’aixecar quan soni la part de l’himne que diu “si del sud o del nord”. A partir d’aquest moment hauran de mantenir la cartolina enlairada fins que finalitzi l’himne.

3) Els últims en aixecar la seva cartolina seran els espectadors ubicats a la 3a graderia. L’hauran d’aixecar quan soni la part de l’himne que diu “Blaugrana al vent”. A partir d’aquest moment hauran de mantenir la cartolina enlairada fins que finalitzi l’himne.

Cal recordar que aquest procés serà explicat també als videomarcadors i pantalles de l’Estadi durant la prèvia del partit. També a la mateixa cartolina hi haurà una explicació del moment en què cadascú ha d’aixecar la cartolina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut