Última sessió abans de jugar a Anoeta

Última sessió abans de jugar a Anoeta

El Barça s’ha entrenat amb la mirada posada en la Reial Societat, amb les absències d’Arda Turan, per un procés febril, i Aleix Vidal i Jordi Masip, per motius personals

El FC Barcelona ha tornat a exercitar-se aquest dissabte al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per preparar el partit de la jornada 13 de Lliga contra la Reial Societat. Luis Enrique ha dirigit l’entrenament per enllestir els preparatius d’un partit important que es disputarà aquest diumenge a les 20.45 hores. El Barça fa sis temporades que no guanya a Anoeta, i des de la campanya 2010/11 fins a l’actual només hi ha aconseguit un empat (2-2), la temporada 2011/12. El conjunt blaugrana intentarà trencar aquestes estadístiques i treure un bon resultat davant d’un vell conegut culer com Eusebio Sacristán.

La sessió d’aquest dissabte, que ha estat oberta als primers minuts, igual que la de divendres, ha comptat amb la presència d’Andrés Iniesta, que continua entrenant-se amb el grup i recuperant-se de la lesió que va patir al genoll. Samuel Umtiti, que també es recupera de la seva lesió, ha estat sobre la gespa amb el grup.

Arda Turan, que presenta un procés febril, tampoc s’ha entrenat aquest dissabte. Aleix Vidal i Jordi Masip, per motius personals amb permís del Club, han estat els altres absents de la sessió a la Ciutat Esportiva. Luis Enrique ha completat l’entrenament amb els jugadors del filial Aleñá, Marlon i Moisés i els del Juvenil A Oriol Busquets i Oriol Rey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut