Enrile PAS Alcoi – FC Barcelona Lassa: No s’aturen (1-4)

Els de Ricard Muñoz, que continuen comptant les jornades de l’OK Lliga per victòries, sumen el novè triomf consecutiu a la competició gràcies a un hat-trick de Pablo Álvarez, un gol de Marc Gual i les aturades d’Egurrola

Nou partit per al FC Barcelona Lassa d’hoquei patins i nova victòria per als blaugranes. I és que l’equip que dirigeix Ricard Muñoz continua invicte a l’OK Lliga després de guanyar a la pista de l’Alcoi per 1-4 en la jornada 9 de la competició. Un novè triomf consecutiu que ha arribat amb un hat-trick de Pablo Álvarez, un gol més de Marc Gual i una gran actuació del porter Egurrola, que ha rebut un gol però ha deixat un nou rècord d’imbatibilitat a la competició.

Amb aquesta victòria i la del Liceo contra el Manlleu (3-4), la part alta de la classificació de l’OK Lliga no es veu alterada i, per tant, els barcelonistes mantenen els sis punts de marge al capdavant de la taula.

Pablo Álvarez, el primer protagonista

Amb una bona primera meitat, el FC Barcelona Lassa ha posat les bases d’una nova victòria a l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz, amb bon joc ofensiu i ocasions, però també amb una bona defensa, han aconseguit marxar al descans amb un avantatge de 0-2 contra l’Alcoi. Així ho han volgut els dos gols que ha fet Pablo Álvarez, que ha aprofitat dues assistències per rematar de primeres, des de dins de l’àrea, i enviar dues boles al fons de la xarxa (min 5 i  min 11).

A més a més, Aitor Egurrola ha avortat, en diverses ocasions, les oportunitats de l’Alcoi, especialment les que han arribat a través de l’estic de Formatjé, per fer que el segon període comencés amb avantatge favorable al Barça.

Egurrola atura la reacció local

Després del pas per vestidors, Pablo Álvarez ha culminat el seu hat-trick quan s’havien jugat poc més de dos minuts de la represa. I és que el jugador del Barça Lassa ha aprofitat una assistència de Pascual des de darrere de la porteria per ampliar distàncies (0-3, min 28). Malgrat tot, l’Alcoi ha posat pressió a l’electrònic, perquè un xut de cullera de Pere Cañellas que s’ha colat al fons de la porteria ha batut Egurrola i ha deixat en 230 minuts i 38 segons el rècord d’imbatibilitat de l’OK Lliga.

Un gol que ha evitat que el Pop tornés a deixar la porteria a zero. Malgrat tot, el que sí que ha fet el capità ha estat evitar de manera clara el 2-3. Primer, perquè ha aconseguit aturar un penal xutat per David Gelmà (min 36), i posteriorment també s’ha fet gran davant d’una falta directa a favor de l'Alcoi, aquest cop executada per Formatjé (min 38).

Així doncs, el gol de Marc Gual, amb una rematada dins l’àrea a falta de quatre minuts per al final, ha estat decisiu i definitiu (1-4, min 46) per sumar un nou triomf, el novè en nou jornades, i continuar amb pas ferm en aquest inici de l’OK Lliga.