Tot a punt per rebre el Borussia Mönchengladbach

Tot a punt per rebre el Borussia Mönchengladbach

Últim entrenament previ al duel de Champions amb els jugadors disponibles del primer equip; Piqué i Neymar Jr han fet treball específic

El primer equip del FC Barcelona ha completat aquest dilluns al matí l’últim entrenament previ al partit contra el Borussia Mönchengladbach. El duel, que posarà el punt i final a la fase de grups de la Lliga de Campions, es jugarà aquest dimarts (20.45 hores) al Camp Nou. Els blaugranes afronten el partit amb la tranquil·litat que els dóna haver-se assegurat ja la primera posició del grup C gràcies als 12 punts aconseguits.

En l’últim entrenament previ al duel contra el conjunt alemany, Luis Enrique ha treballat amb els jugadors disponibles del primer equip sobre el camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Gerard Piqué i Neymar Jr han fet treball específic, mentre que els jugadors del filial Carles Aleñá i Marc Cardona han completat l’entrenament. Tots dos van debutar amb el primer equip el dimecres passat a la Copa del Rei, i en la prèvia de la Champions s’han exercitat sota les ordres de Luis Enrique.

Després de l'entrenament, Luis Enrique i Sergi Roberto han comparegut davant els mitjans a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El tècnic ha dit que "guanyar sempre és la millor medicina", mentre que el lateral blaugrana ha afirmat que "l'objectiu era arribar classificats i primers".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut