Neymar Jr i Leo Messi, candidats al Premi Puskas 2016

Neymar Jr i Leo Messi, candidats al Premi Puskas 2016

El brasiler va signar un autèntic golàs contra el Vila-real a la Lliga mentre que l’argentí va fer-ne un sensacional amb un llançament de falta amb la selecció ‘albiceleste’

Neymar Jr i Leo Messi opten al Premi Puskas 2016, guardó que atorga la FIFA al millor gol marcat entre el 30 de setembre del 2015 i el 30 de setembre del 2016. Tots dos jugadors comparteixen nominació amb Mario Gaspar, Saúl Ñiguez, Simon Skrabb, Marlone, Hlompho Kekana, Hal Robson-Kanu, Faiz Subri i la futbolista Daniuska Rodríguez.

Fins el 2 de desembre, dia en què es coneixerà el nom dels tres finalistes, es pot votar al web de la FIFA. El guanyador final se sabrà durant la gala que se celebrarà a Zuric el 9 de gener.

Dos habituals

La nominació no és nova per a Neymar Jr i Leo Messi. El brasiler va ser el guanyador del Premi Puskas l’any 2011 gràcies a una diana marcada amb el Santos. A les edicions del 2012 i el 2013 dues dianes del crac brasiler van quedar en tercera posició, mentre que al 2010 va figurar entre els deu finalistes.

A Leo Messi, per la seva banda, el premi se li ha resistit fins al moment. El ‘10’ culer va quedar tercer el 2011, segon el 2015 i també va figurar entre els deu candidats finalistes l’any 2010.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut