Gerard Piqué, Jordi Alba i Aleix Vidal, alta mèdica i convocatòria

Gerard Piqué, Jordi Alba i Aleix Vidal, alta mèdica i convocatòria

Luis Enrique podrà comptar amb els tres jugadors recuperats per rebre el Màlaga, mentre que Iniesta, Umtiti i Mathieu són baixa per lesió i Suárez està sancionat

El FC Barcelona ja ho té tot a punt per al partit davant el Màlaga (16.15 hores), duel corresponent a la 12a jornada de Lliga. El tècnic asturià Luis Enrique Martínez ha donat a conèixer la llista de 18 convocats, en què destaca el retorn de tres defenses: Gerard Piqué, Jordi Alba i Aleix Vidal. Tots tres jugadors ja han superat els seus problemes físics, han rebut l’alta mèdica i estaran disponibles per a l’enfrontament del Camp Nou. A més, completa la convocatòria el jugador del filial Marlon Santos, que s’ha entrenat amb l’equip durant tota la setmana.

En canvi, en aquesta llista no hi seran Andrés Iniesta ni Jérémy Mathieu, que continuen recuperant-se de les seves lesions; Umtiti, que va tornar de la concentració de la selecció francesa per una ruptura muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra, ni tampoc el sancionat Luis Suárez, que va veure la cinquena groga en el duel contra el Sevilla al Sánchez-Pizjuán en la darrera jornada de Lliga. A més, Jordi Masip ha quedat fora de la llista per decisió tècnica.

D’aquesta manera, la llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda Turan, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Marlon. El conjunt de Luis Enrique intentarà endur-se els tres punts en aquest primer matx després de l’aturada per seleccions. El primer d’un total de deu partits seguits que disputarà el FC Barcelona fins al Nadal, en una marató d’enfrontaments en poc més d’un mes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut