FC Barcelona Lassa – ElPozo Múrcia: S’escapen els punts en l’últim sospir (2-3)

Els d’Andreu Plaza han perdut el partit als minuts finals, després de fer una molt bona primera meitat amb un Juanjo estel·lar

El FC Barcelona Lassa tenia un partit important davant d’un reconegut rival com és ElPozo Múrcia. El matx ha començat amb una forta intensitat per part de tots dos equips. Barça i ElPozo han sortit dels vestidors amb el propòsit d’emportar-se un bon resultat i fer-se els amos de la pilota al més aviat possible. Els d’Andreu Plaza estaven concentrats en defensa, tot i que durant els primers minuts han estat els visitants els que han tingut la primera ocasió de de gol.

Intensitat, control i Juanjo estel·lar

Els blaugranes tenien ganes de fer la primera diana del partit i obrir el marcador. La defensa rival era rocosa i complicava les coses sobre el parquet al conjunt culer. Tot i això, el Barça es mostrava persistent en atac i pressionava en tota la pista quan el conjunt murcià sortia amb la pilota controlada des del darrere. A poc a poc els blaugranes anaven dominant l’esfèric, i en una bona jugada de pressió a camp rival ha arribat el primer gol del partit. Roger Serrano ha obert el marcador al minut 7 amb una diana que donava ànims als culers per continuar amb el bon treball que havien fet fins llavors.

ElPozo Múrcia també estava intens en atac i posava a prova Juanjo, que es mostrava segur sota pals. La seguretat que transmetia el porter es traslladava a la capacitat ofensiva, i Aicardo feia la segona diana per als blaugranes al minut 12. El bon ritme dels d’Andreu Plaza continuava al parquet del Palau, i poc després del segon gol Ferrao estavellava una pilota al pal i feia embogir els aficionats culers. L’única nota negativa d’aquest primer temps ha estat el gol d’ElPozo Múrcia a les acaballes. Una errada defensiva ha permès a Àlex, amb una rematada de cap, reduir distàncies al marcador. S’ha arribat al descans amb el resultat de 2-1 i amb un Juanjo que estava fent un gran partit.

La segona meitat ha començat amb un inici calmat. Tots dos equips encaraven aquest tram del duel amb certa prudència per veure què feia l’altre i quins eren els plantejaments inicials que havien treballat al descans. ElPozo Múrcia ha estavellat una pilota al pal als primers moments de la represa i feia créixer els nervis que es respiraven al Palau. Els blaugranes es mostraven intensos en defensa i Juanjo continuava fent parades espectaculars per evitar el segon gol rival.

Duel elèctric

El matx s’havia convertit en un anar i venir de tots dos conjunts: el Barça Lassa intentava buscar el gol de la tranquil·litat, i els visitants es mostraven intensos per empatar. Després d’una jugada a pilota aturada des de la banda, ElPozo Múrcia ha aconseguit empatar al minut 25, amb una diana des de fora l’àrea de Raúl Campos. Aquesta vegada Juanjo no hi ha pogut fer res.

El Barça, tot i l’empat al marcador, continuava insistint a buscar el gol de la victòria i poder emportar-una triomf valuós del Palau. Tocaven la pilota amb paciència els d’Andreu Plaza, que pressionaven amb un ritme alt per poder recuperar ràpid la pilota. El rival també s’esforçava a complicar les coses al Barça, i en aquests últims instants estava fort en defensa i molt actiu en atac.

En una jugada de mala sort la pilota ha passat per sota les cames d’un jugador blaugrana, que tapava la visibilitat de Juanjo, cosa que ha significat el tercer gol d’ElPozo Múrcia, obra de Miguelín, al minut 37. El FC Barcelona Lassa ha esgotat els últims minuts per intentar empatar. Els blaugranes jugaven de cinc, amb porter jugador, ja que aprofitaven per sumar un home més en atac durant aquests darrers moments. Tot i la insistència el Barça s’ha quedat sense premi en un partit en què ha merescut molt més.