FC Barcelona B – CF Badalona: Ratxa frenada (1-3)

FC Barcelona B – CF Badalona: Ratxa frenada (1-3)

El filial blaugrana, que encadenava quatre triomfs i un empat, cau al Miniestadi contra el Badalona, però no abandonarà els llocs de play-off

El Barça B no ha pogut sumar un nou triomf a la competició i ha vist frenada la seva gran ratxa de cinc partits consecutius sense perdre. Perquè, després de quatre victòries i un empat, els de Gerard López han caigut al Miniestadi contra el CF Badalona (1-3), l’únic invicte al grup 3 de la Segona B. Ho han fet perquè, en part, la sort no ha estat del cantó dels blaugranes, que, malgrat la derrota, es mantindran al play-off perquè arrossegaven set punts de marge respecte del cinquè classificat.

Però, tot i dominar l’esfèrica, portar el pes del partit i tenir ocasions, l’efectivitat escapolada, amb gols d’Ivan Agudo (min 34), Moha (min 39) i Toni Lao (57), finalment ha estat la clau de l’enfrontament. Especialment al primer període, en què el Badalona ha aconseguit transformar en gol els dos xuts que ha fet entre els tres pals i s'ha mantingut fort en defensa.

Un 0-2 que ha fet que els de Gerard López haguessin de remar en contra durant molta estona. I això que prèviament havien tingut ocasions, però la sort no ha estat de la seva banda. Les oportunitats més clares les han tingut Marc Cardona, que ha rematat amb el pit una genial passada de Sergi Palencia (min 23), i Dani Romera, amb un cop de cap que ha marxat fora per poc (min 17) i un xut acrobàtic des del punt de penal que ha estat a punt de superar Morales, després d’una gran jugada per la banda de Cardona (min 33). També ha tingut a tocar el gol Fali, amb una rematada des de la frontal que ha picat davant del porter del Badalona, així com Marlos Santos, ja amb el 0-2, que no ha pogut reduir distàncies abans del descans (min 42).

Perquè els de Manolo González, amb una defensa sòlida, han aprofitat un parell de recuperacions en cinc minuts per marcar el resultat amb què els dos equips han afrontat la represa. Primer, Ivan Agudo ha rebut l’esfèrica a l’interior de l’àrea, després d’una jugada de Moha (0-1, min 34), i el mateix Moha, amb un xut ras des de la frontal, ha fet el 0-2 (min 39).  

Sense encert

Gerard López ha intentat capgirar la dinàmica amb l’entrada al terreny de joc de Perea –el segon canvi dels de Gerard López, ja que prèviament Nili ha hagut de ser substituït per Àlex Carbonell per problemes físics (min 36). Però, sense pràcticament temps per assentar-se sobre la gespa, el Barça B ha rebut un nou gerro d’aigua freda, aquest cop definitiu, en un córner que Moyano ha posat al segon pal, amb el cap, i Toni Lao ha enviat al fons de la xarxa a plaer (0-3, min 57).   

Tot i el resultat, el Barça B ha continuat intentant escurçar les distàncies. Ho han provat Cardona, amb un llançament de falta que ha marxat per sobre del travesser (min 62), i Àlex Carbonell, que ha tingut el gol al 67. També Gumbau, amb un xut llunyà que ha marxat fregant el pal (min 73), però sobretot Palencia, amb una bona jugada per la banda que ha acabat amb un potent xut que ha hagut d’enviar a córner Morales (min 80).  

Al final, en un passada d’Alfaro cap enrere que Romera ha engaltat amb una voleia, el Barça B ha acabat trobant porteria (1-3, min 86). El gol no ha permès aconseguir el triomf, però sí tancar l’electrònic amb l’1-3 final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut