Susana Monje presenta la renúncia al seu càrrec de vicepresidenta del FC Barcelona

Susana Monje presenta la renúncia al seu càrrec de vicepresidenta del FC Barcelona

El president Josep Maria Bartomeu, que expressa el seu respecte per la decisió, assumirà temporalment les funcions que exercia

La vicepresidenta del FC Barcelona, Susana Monje, va presentar aquest divendres la renúncia al càrrec per motius personals. El president del Club, Josep Maria Bartomeu, que expressa el seu respecte per la decisió, assumirà temporalment les funcions que fins ahir exercia la vicepresidenta.

El FC Barcelona vol destacar i agrair l’extraordinària tasca que ha fet Susana Monje durant els cinc anys que en va ser tresorera (2010-2015) i el gairebé any i mig que ha exercit com a vicepresidenta (2015-2016). La temporada 2014/2015 també va ser la directiva responsable de la secció d’handbol.

Amb ella al capdavant de l’Àrea Econòmica de l’Entitat, el Club ha aconseguit una obtenció recurrent de beneficis i s’han implantat mesures que el protegeixen d’un possible excés d’endeutament.

Mentre Susana Monje ha estat vicepresidenta econòmica, el FC Barcelona ha obtingut el rècord històric de facturació (679 milions a l’exercici 2015/2016), s’ha rebaixat notablement el deute (271 milions a l’exercici 2015/2016), i l’ha situat en unes ràtios financeres que permeten al FC Barcelona gaudir d’una sòlida situació econòmica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut