Sandro:

Sandro: "Torno al Camp Nou, a casa meva"

Sandro Ramírez, exjugador del FC Barcelona, ​​ha parlat per als micròfons del Màlaga CF abans d’enfrontar-se al seu antic club

Sandro Ramírez va arribar a les categories inferiors del FC Barcelona la temporada 2009/10 per reforçar el Cadet B blaugrana. El canari va venir procedent de la UD Las Palmas i va anar destacant en totes les categories fins a arribar al primer equip. El seu gran joc i els seus gols van permetre que Luis Enrique es fixés en ell com a reforç per al primer equip, i va acabar disputant un total de 32 partits (en els quals va anotar set gols) amb el FC Barcelona (del 2014 al 2016).

Ara el davanter canari afronta la seva primera temporada com a professional lluny del Camp Nou, després del seu fitxatge pel Màlaga CF. Sandro és una de les sensacions del club andalús i el màxim golejador de l’equip, amb cinc gols. L’exblaugrana ha parlat per als micròfons del Màlaga CF abans d’enfrontar-se al seu antic club dissabte (16.15 hores). “Torno a casa meva, torno al Camp Nou”, ha apuntat Sandro. “Serà un partit especial perquè torno a trobar-me amb antics companys que m’ho van donar tot quan vaig pujar al primer equip. Estic molt content i en tinc moltes ganes”, ha afegit.

El davanter malaguista ha assegurat que enfrontar-se al Barça “és complicat”. “Nosaltres hem de sortir amb les nostres armes i lluitar pel partit”, ha afegit. A més, ha declarat: “Hem de marcar perquè el Barça al seu camp sempre marca; si ens posem per davant en podrem treure quelcom positiu”.

Pel que fa a l’actualitat del seu club actual, Sandro ha comentat: “Tot i tenir bastants lesionats tenim una plantilla molt àmplia, es va fer una plantilla per suplir aquests contratemps”. I ha assegurat: “La gent treballa per tenir minuts quan sigui necessari i ara és un bon moment”. A més, ha remarcat: “Estic content personalment, espero poder continuar en la mateixa línia, però per a això he de continuar treballant igual”.

També ha parlat de l’estil de joc, diferent del del FC Barcelona: “Cal adaptar-s’hi, és un estil de joc diferent. Nou equip, nous companys... Però estic adaptant-m’hi bé, l’equip és el més important i hem de continuar en la mateixa línia”. “Estem en un bon moment i mentalitzats d’emportar-nos els tres punts d’un camp difícil”, ha finalitzat Sandro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut