AE Prat – Barça B: Empat per mantenir-se primers (0-0)

AE Prat – Barça B: Empat per mantenir-se primers (0-0)

Els de Gerard López no ho han tingut fàcil davant d’un rival molt ordenat que ha imposat un duel físic i travat, però sumen el cinquè partit consecutiu a domicili sense perdre amb un empat important que deixa a vuit punts el cinquè classificat

El FC Barcelona B no ha pogut guanyar al Municipal Sagnier, però continua sumant per mantenir la primera posició del grup 3 de la Segona B. Important, perquè l’Alcoià ha guanyat el Vila-real B (0-1) i, per tant, el punt sumat contra l’AE Prat (0-0) empata els dos equips a 35 punts, amb els blaugranes per davant dels valencians gràcies al ‘goal-average’.

El punt s’ha assolit després d’un partit incòmode de jugar, gens fàcil, amb un joc travat i un Prat ben ordenat sobre el camp que ha imposat un futbol més físic i directe. El Barça B no ha gaudit de gaires espais per combinar i ha hagut de remar fort per acostar-se a l’àrea, però no ha tingut ni l’encert ni la sort de cara. 

El jugador més incisiu ha estat Rafa Mujica, que, especialment durant la primera meitat, hauria pogut avançar els de Gerard López en un parell d’accions. La primera, després de controlar dins l’àrea una passada a l’espai de Martínez, desfer-se de Toni i enviar l’esfèrica al lateral de la xarxa (min 15). La segona, en una deliciosa centrada de Palencia que el canari ha pogut rematar, però Toni ha salvat de manera miraculosa (min 38). 

Jugades que haurien pogut trencar la resistència del Prat, que no ha cedit davant del líder, un Barça B que ha dominat l'esfèrica durant bona part de l’enfrontament. I és que els de Dólera s’han fet forts, amb les línies juntes, i també abans del descans han tingut un parell d’ocasions de perill. Per exemple, una centrada de Nacho del Moral des de l’esquerra que Ricarte ha rematat amb el cap però que Suárez ha pogut aturar (min 24) i, també, un xut desviat de Poves quan ho tenia tot a favor (min 35). 

La llauna no s’obre

Els potablava, però, han començat la segona meitat amb més ritme. Óscar Muñoz, amb una rematada que ha sortit fregant el pal (min 55), i Poves, després de rebre una passada a l’espai i buscar superar Suárez per l’angle curt (min 58), han avisat els blaugranes.

L’entrada al terreny de joc d’Aleñá i Marc Cardona ha donat un altre aire al joc del Barça, que ha controlat més el partit i ha millorat les sensacions. Però les interrupcions han frenat el ritme d’un duel que s’ha anat apagant a poc a poc per acabar com havia començat, amb un 0-0 que a punt ha estat de trencar Xemi als instants finals, amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha fregat el travesser (min 87).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut