Nit de victòries dels internacionals blaugrana

Nit de victòries dels internacionals blaugrana

Tant la selecció espanyola de Sergio Busquets i Sergi Roberto com la Croàcia de Rakitic i la Turquia d’Arda Turan han superat els seus partits de classificació per al Mundial

Quatre blaugranes a escena amb les seves seleccions i quatre victòries. I és que la selecció espanyola de Sergio Busquets i Sergi Roberto, la Croàcia de Rakitic i la Turquia d’Arda Turan han aconseguit imposar-se en una nova jornada de fase classificatòria per al Mundial.

Espanya continua empatada al capdavant del grup G

Els de Julen Lopetegui han derrotat Macedònia (4-0) al Nuevo Los Cármenes de Granada en la quarta jornada d’aquesta ronda preliminar i mantenen la lluita personal amb Itàlia, que també ha guanyat el seu enfrontament (0-4 contra Liechtenstein). Totes dues seleccions sumen 10 punts en quatre partits, i Israel, amb 9, les segueix de molt a prop.

Sergio Busquets ha estat titular i ha jugat els 90 minuts del duel contra un selecció que encara no ha sumat cap punt. Velkovski, en pròpia porta (1-0, min 34), Vitolo (2-0, min 63), Monreal (3-0, min 84) i Aduriz (4-0, min 85) han donat els tres punts a la selecció espanyola.

Croàcia segueix comandant el Grup I

La selecció d’Ivan Rakitic ha superat una de les sorpreses de la darrera Eurocopa, Islàndia (2-0), amb un doblet de Brozovic (min 15 i min 91). Els croats, que ja iniciaven aquest partit com a líders del grup I, continuen al capdavant de la taula amb un total de 10 punts. El blaugrana Rakitic, amb un 86% de precisió en la passada, ha estat titular, ha jugat 85 minuts i ha estat substituït per Kramaric.

Tres punts per a la Turquia d’Arda

Precisament al mateix grup que Croàcia hi ha l’altre blaugrana que aquest vespre ha tingut partit. Es tracta d’Arda Turan, titular i capità en el triomf de la selecció de Turquia contra Kosovo (2-0). Burak Yilmaz (1-0, min 44) i Volkan Şen (2-0, min 55) han marcat els gols del triomf, que fa que Turquia continuï quarta amb 5 punts en quatre partits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut