El FC Barcelona obre el seu canal a Dugout

El FC Barcelona obre el seu canal a Dugout

A partir d’avui els aficionats trobaran continguts exclusius del Club i dels seus jugadors en aquesta plataforma digital, en què també hi són presents altres equips d’arreu del món

Els aficionats blaugrana ja tenen un nou espai d’entreteniment on poden gaudir de continguts exclusius de futbol i interactuar amb els seus jugadors. Dugout (Dugout.com) és aquest nou lloc de trobada, una plataforma digital creada per un grup de destacats clubs europeus que es posa en marxa avui dilluns i en què el FC Barcelona disposa del seu propi canal (Dugout.com/FCBarcelona).

Dugout és d’accés gratuït i té continguts exclusius creats per clubs i jugadors que es podrà veure 24 hores abans que a qualsevol lloc, fent d’aquest espai una font principal per als fans del futbol. El canals oficials del Club també disposaran d’aquesta exclusivitat. La plataforma ofereix material en què cada club i jugador té el seu propi perfil, a través del qual es podran carregar continguts i interactuar. L’objectiu és aportar un punt de vista singular de l’esport, d’aquí el nom de la plataforma (Dugout) mot anglès que en català es tradueix com banqueta, lloc reservat per a entrenadors, jugadors i staff de l’equip. A més, aquest espai digital inclou pàgines de perfil de grans llegendes, persones influents i editors del món del futbol.

Juntament amb el FC Barcelona són fundadors d’aquesta plataforma el FC Bayern de Munic, el Chelsea FC, el Juventus, el Liverpool FC, el Manchester City FC, el París St. Germain, l’Arsenal i l’AC Milan. D’altra banda, Dugout ha arribat a un acord amb un total de 30 clubs d’arreu del món i oferirà també contingut exclusiu de molts dels jugadors més coneguts del futbol internacional.

Es pot accedir a dugout.com i a l’aplicació dugout a través d’ordinadors, tauletes i mòbils. La plataforma està disponible en vuit idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemnay, italià, portuguès i indonesi.

Declaracions de Francesco Calvo, Chief Revenue Officer del FC Barcelona:

“A partir d’avui, i mitjançant Dugout, el FC Barcelona disposarà d’un nou canal per estar més a prop dels seus seguidors. Actualment els continguts digitals en relació amb el futbol són un aparador per a les millors notícies, imatges, galeries, estadístiques i vídeos dels millors equips i jugadors del món. Dugout amplificarà encara més els nostres continguts amb nous formats que situaran l’aficionat al centre de l’acció”.

Declaracions d’Elliot Richardson, president i cofundador de Dugout:

“Dugout ha estat creat i construït per als aficionats. Avui el futbol és un esport global i els aficionats no volen veure només els jugadors del seu país, sinó que volen seguir jugadors i equips de tot el món, tant dins com fora del terreny de joc. Això és el que ofereix Dugout, accés exclusiu perquè els aficionats puguin saber el que passa entre bastidors als clubs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut