El Museu es prepara per rebre el visitant 30 milions

El Museu es prepara per rebre el visitant 30 milions

El Club espera que els propers dies es compleixi la previsió i des del 18 de novembre els visitants premeran un polsador al vestíbul de l’entrada i l’afortunat podrà gaudir de premis exclusius

El Museu està a punt de rebre el visitant 30 milions i el Club vol celebrar aquesta gran notícia amb tot el mereixement. El Museu s’ha convertit en una icona de les instal·lacions blaugrana, amb 1,9 milions de visitants en la temporada 2015/16, i ens els propers dies està previst que pugui rebre el seu visitant 30 milions.

Per celebrar-ho, a partir del proper divendres 18 de novembre, els visitants es trobaran un polsador a l’entrada del recinte, situat a la zona del Bulevard de l’esplanada del Camp Nou. En prémer el botó, sabrà si és l’afortunat, i en el cas que la seva entrada coincideixi amb el visitant 30 milions, a més d’entrar a la història, podrà gaudir de premis exclusius com una visita molt especial al Tour Experience, amb la visita privada al vestidor del primer equip; rebrà una samarreta signada per tots els jugadors, podrà aixecar la Copa d’Europa i d’altres sorpreses.

Al Museu del Club, situat actualment a la 2a graderia de Tribuna, s’hi exposen objectes històrics i els principals trofeus assolits al llarg de la història del Club, ja siguin de l’equip de futbol o de les seccions professionals. Els visitants també poden fer un recorregut a través dels 117 anys d’història del FC Barcelona i reviure, amb un imponent mur interactiu i diverses pantalles tàctils, els moments més celebrats per l’afició.

Dins del Museu també hi ha un espai dedicat a Leo Messi, en què es poden contemplar les Pilotes d’Or i les Botes d’Or aconseguides pel millor jugador del món.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Un creixement constant al llarg de 32 anys de vida

El Museu es va inaugurar el 24 de setembre del 1984 i Julià Bretos, veí de Mataró, soci 47.505, va ser el primer visitant. Aquest mateix dia del 2014 va celebrar els seus primers 30 anys de vida. La instal·lació gaudeix del seu millor moment i és una de les principals atraccions del Camp Nou Experience.

L’evolució de visitants al Museu ha estat constant. El primer any va tenir 19.432 visitants i un any després ja van ser 133.052 les persones que van passar per la instal·lació. Les constants remodelacions i actualitzacions del Museu, amb incorporació d’atractius audiovisuals, i, sobretot, la unió amb la visita a les instal·lacions de l’Estadi, van disparar la xifra de visitants fins al punt que l’any 2015 van ser més d’1,7 milions de persones les que van passar pel recinte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut