Luis Suárez: “Hem estat superiors però aquestes coses poden passar”

Luis Suárez: “Hem estat superiors però aquestes coses poden passar”

L’uruguaià, que ha marcat el gol del Barça, creu que l’equip s’ha d’enfortir i mirar endavant

Després de l’empat (1-1) del FC Barcelona al Camp Nou davant el Reial Madrid, Luis Suárez ha analitzat el partit i n’ha comentat diversos aspectes. En relació amb el gol de Sergio Ramos al minut 89, l’autor de la diana blaugrana ha assegurat: “Quan no tanques l’enfrontament amb el 2-0 et pot passar això”. I ha afegit: “Hem de fer-nos forts a casa; ara el que hem de fer és continuar i veure si el Madrid perd algun punt”.

Qui també ha parlat és Andrés Iniesta. El capità blaugrana, que ha tornat a jugar després d’estar sis setmanes fora dels terrenys de joc, ha destacat: “La sensació que ens queda és dolenta, perquè el més recent que tenim és el gol de l’empat. Més enllà d’aquesta situació final, hem fet mèrits per guanyar”. Iniesta, conscient de la importància d’aquest partit, ha dit: “Al davant hem tingut un rival perillós i als primers 45 minuts hem controlat força bé. No hi ha hagut gaires ocasions, però ha estat un gran partit de l’equip”.

El manxec ha parlat sobre la seva recuperació després de la lesió que va patir a Mestalla el dia 22 d’octubre: “El ritme de partit sempre és diferent del que hi ha als entrenaments. L’estona que he jugat m’he trobat bé, és qüestió d’anar sumant”.

A continuació repassem altres declaracions destacades dels jugadors blaugrana en zona mixta:

André Gomes:
“És normal que estiguem tristos. Era un partit important amb un rival directe”.

“Hem de continuar millorant; ara tenim molts partits per endavant i molta Lliga per lluitar”.

Gerard Piqué:
“El Reial Madrid és molt fort en la pilota aèria, i nosaltres ens hauríem d’haver ajuntat més, serrar les dents i intentar que no rematessin”.

“Estem en bona línia. Hem jugat millor, i el més important: havíem de competir i ho hem fet”.

“Queda molta Lliga per endavant i les he vist de tots colors. Podem tirar cap endavant i capgirar-la, tot depèn de nosaltres”.

Ivan Rakitić:
“Fa mal, però ha estat un Clàssic que, per part nostra ha estat controlat i no hi ha hagut perill en gairebé cap moment”.

“La sensació al camp ha estat bona perquè hem estat molt a prop de marcar el segon gol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut