Últim entrenament abans de viatjar a Alacant

Últim entrenament abans de viatjar a Alacant

El FC Barcelona s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva preparant el duel de dimecres contra l’Hèrcules amb set jugadors del filial

El FC Barcelona s’ha exercitat aquest dimarts al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’última sessió per preparar el duel de la Copa del Rei davant l’Hèrcules. Abans de començar l’entrenament, els homes de Luis Enrique han guardat un minut de silenci per les víctimes de l’accident aeri del Chapecoense a Colòmbia.

Els jugadors del primer equip Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Messi, Neymar Jr, J. Alba, S. Roberto i André Gomes, amb permís del Club, no s’han entrenat. Luis Suárez i Mascherano, tot i tenir permís del Club, s’han exercitat voluntàriament amb l’equip. A més, també han estat presents a l’entrenament els jugadors del filial Borja López, Nili, Aleñá, Carbonell, Marlon, Moisés i Marc Cardona.

Els homes de Luis Enrique viatjaran dimecres a Alacant per disputar l’anada dels setzens de final de la Copa, en el debut de l’equip blaugrana aquesta temporada en la competició copera. Una competició en què els blaugranes són els vigents campions i guanyadors de les últimes dues edicions. Cal recordar que amb aquest duel el Barça tancarà una setmana amb tres desplaçaments seguits, amb els dos primers saldats amb una victòria a Celtic Park (0-2) i un empat a Anoeta davant la Reial Societat (1-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut