Luis Enrique: “Celtic Park és un dels escenaris escollits d’Europa”

Luis Enrique: “Celtic Park és un dels escenaris escollits d’Europa”

El tècnic asturià ha reconegut que el partit d’aquest dimecres no tindrà res a veure amb el de la primera volta i els seus homes “hauran d’estar atents a un partit de gran magnitud”

El Barça s’enfronta aquest dimecres al Celtic amb l’objectiu principal d’assegurar-se la classificació per als vuitens de final. I ho farà a Celtic Park, on segons Luis Enrique, “és un dels escenaris escollits d’Europa”. Així ho ha expressat el tècnic asturià en la roda de premsa prèvia al duel i en el que ha alertat que el partit “no tindrà res a veure al de la primera volta” quan els blaugranes es van imposar per 7-0 al Camp Nou. “El Celtic serà fidel al seu sistema de joc i haurem d’estar atents a un partit de gran magnitud”. En aquest sentit, Luis Enrique ha reconegut que el partit “s’assemblarà als dos que ha jugat a casa davant el Manchester City i el Borussia Mönchengladbach”.

Per a Luis Enrique, el partit contra el Celtic “és especial, perquè és un gran club amb un ambient espectacular i es tracta de gaudir-lo al màxim i donar la nostra millor versió”. I és que el preparador blaugrana és conscient que “l’equip té la possibilitat de classificar-se i per això hem de guanyar”, ha assenyalat.

Qüestionat pels estats físics de Messi i Piqué, el tècnic asturià ha explicat que el central “no es va entrenar dilluns per un cop que va rebre contra el Màlaga, però està en disposició de jugar”, mentre que el crac argentí “s’entrena en perfectes condicions i segur que estarà al 100% amb la idea de donar la seva millor versió com sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut