Juvenil A – Damm: Triomf de prestigi (2-1)

Mboula i Carles Pérez han estat els golejadors d’una victòria que serveix als blaugranes per consolidar el lideratge a la Divisió d’Honor Juvenil amb 35 punts

El Juvenil A ha guanyat davant la Damm (2-1), un rival complicat que ocupa la quarta posició de la Divisió d’Honor Juvenil i que, a més, és un dels conjunts més golejadors de la competició. Els blaugranes venien de guanyar (1-4) a la UEFA Youth League davant el Celtic i han sumat una nova victòria per reafirmar el lideratge amb 35 punts.

Davant un rival que ha pressionat alt, els homes de Gabri Garcia han apostat pel joc vertical i s’han apropat amb perill a la porteria contrària. Al minut 9 els blaugranes han tingut la primera ocasió clara quan Carles Pérez ha fet una passada perillosa que Abel Ruiz ha estat a punt de rematar. El Juvenil A ha dominat la possessió, i la Damm ha intentat buscar oportunitats en la recuperació, però el Barça ha dut les regnes del partit.

Al minut 26 un xut creuat de Carles Pérez amb la cama esquerra ha posat en alerta la defensa visitant, i tres minuts després arribava el gol. Abel Ruiz ha protagonitzat un xut potent que ha tret de primeres el porter de la Damm, però Mboula ha engaltat la pilota i ha pogut rematar per obrir la llauna. La diana ha donat ales als de Gabri Garcia, que han continuat pressionant ofensivament, i el mateix Mboula ha tornat a provar sort després de xutar a boca de canó una pilota que ha pogut aturar Juan Flere. Després de buscar el gol, Carles Pérez l’ha trobat abans de la mitja part per la banda esquerra amb un xut potent al primer pal que ha acabat al fons de la xarxa.

Fermesa a la segona

A la represa la Damm s’ha mostrat més activa en atac, i, després d’acostar-se a l’àrea rival, Adrià Recort ha aprofitat un error blaugrana per assistir David Acedo, que ha marcat el primer i únic gol visitant. La segona oportunitat clara dels homes de Roger García ha arribat al minut 71, quan César ha centrat una pilota que Caballé ha engaltat, però la defensa blaugrana ha estat atenta i l’ha enviat fora.

Els culers han tornat a dominar l’enfrontament i han evitat que la Damm generés ocasions de perill. La línia ofensiva del Juvenil A ha protagonitzat una última ocasió abans d’acabar el partit de les botes de Carles Pérez, que ha estat a punt de fer el tercer gol del Barça, però s’ha trobat amb la mà de Juan, que ha refusat la pilota.

Amb aquest triomf, el Juvenil A continua liderant el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil, i la setmana vinent es veurà les cares amb el sisè classificat, el Nàstic de Tarragona.