La convocatòria per al derbi

La convocatòria per al derbi

Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de 18 convocats de cara a l’enfrontament al Camp Nou davant l’Espanyol

El FC Barcelona tancarà la jornada de diumenge amb un derbi al Camp Nou (20.45 hores). Els blaugranes es veuran les cares amb l’Espanyol en el duel corresponent a la 16a jornada de la Lliga. Els homes de Luis Enrique arriben després de vèncer amb claredat en el darrer partit lliguer a El Sadar davant l’Osasuna, i els blanc-i-blaus també arriben en una bona dinàmica de bons resultats.

El tècnic asturià ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per al matx, en la qual destaca el retorn de Neymar Jr, absent en la darrera jornada de Lliga per sanció. La llista completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, i Umtiti. Masip, André Gomes i Aleix Vidal n’han quedat fora per decisió tècnica, i Mathieu continua recuperant-se dels seus problemes físics.

El conjunt blaugrana intentarà vèncer en el darrer partit de Lliga de l’any i, així, aprofitar per pressionar el líder, que no jugarà aquesta jornada a causa de la disputa Mundial de Clubs. L’equip de Luis Enrique disputarà el darrer partit de l’any dimecres, en el duel de Copa del Rei davant l’Hèrcules.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut