Luis Enrique: “Hem estat a un nivell altíssim”

Luis Enrique: “Hem estat a un nivell altíssim”

El tècnic reconeix que ha viscut el partit esperat i s’ha desfet en elogis cap a un Messi al qual “no ens podem acostumar perquè és una cosa única”

El FC Barcelona ha superat clarament l’Espanyol en l’últim partit de Lliga del 2016. Luis Enrique ha reconegut que el seu equip ha estat “a un nivell altíssim” en un duel que no l’ha sorprès pel que fa a plantejaments. “L’Espanyol s’ha comportat com esperàvem, ben tancat al darrere, cosa que sempre fa més difícil atacar el rival”, ha explicat.

El tècnic no ha amagat que el primer temps ha estat més exigent que el segon. Però ha valgut la pena: “En el primer temps els hem desgastat i en el segon han aparegut els nostres millors jugadors per desequilibrar el partit”.

També ha analitzat algunes de les jugades de més perill del Barça, nascudes amb una passada llarga com la que ha iniciat la jugada de l’1-0 de Suárez. “Juguem la majoria del tempos contra equips tancats al seu camp. Quan s’atreveixen a atacar-nos mirem d’aprofitar els espais amb passades llargues. Tenim jugadors ideals per fer-ho”, ha afirmat.

“Messi és una cosa única”

Preguntat pel partit de Leo Messi, tot han estat elogis. “No ens podem acostumar al que fa Leo Messi. És una cosa única i aquí al Camp Nou passa cada 15 dies”, ha declarat.

Sobre el partit de Copa de dimecres, al qual no aniran convocats ni Messi, Suárez, Neymar Jr ni Piqué, ja de vacances, ha assegurat que l’equip arriba “amb bones sensacions, duem molts partits en una bona línia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut